Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Olaszország N (1,82) vs. Magyarország N (2,43), hétfő 11:30

A magyar női válogatott nagy kihívás előtt áll, az olimpiai ezüstérmes Olaszország ellen kell medencébe ugrania Bíró Attila lányainak. A világbajnokságon nyújtott teljesítmény alapján az olasz csapat tűnik esélyesebbnek, lévén, hogy százszázalékos mutatóval, csoportgyőztesként jutottak automatikusan a negyeddöntőbe – igaz könnyebb kvartettbe kerültek, mint a magyarok. 

Fabio Conti vezetésével legyőzték Japánt, Kínát és Ausztráliát is – utóbbival elképesztően szoros meccset játszottak, az óceániaiak az utolsó negyedben mínusz négyről kis híján egalizálni tudtak, de végül egy góllal alumaradtak. 

A magyar együttes alapvetően a vb egyik legnehezebb négyesébe került, ahol csak a második helyet sikerült megszerezniük. Első meccsen világrekordot döntöttek Dél-Korea ellen (64-0), majd Kanadát legyőzték egy izzadságszagú mérkőzésen, hogy aztán az utolsó fordulóban a világbajnoki bronzérmes oroszok egy tekitélyt parancsoló győzelemmel (12-17) bebiztosítsák az első helyüket ellenünk. A második pozíció azt jelentette, hogy a nyolcaddöntőben már bekapcsolódik a magyar válogatott, ahol Új-Zéland várt Bíró Attiláékra, és a papírforma alapján nem is jelentett gondot túllépni rajtuk, egy tizenegygólos sikerrel abszolválták a kötelezőt. 

Most azonban nagy a tét, a budapesti vízes vb ötödik helye után szeretne érmet hazavinni a magyar együttes, ám az olaszok ellen nagyon nehéz lesz. Az elmúlt fél év során egyébként háromszor is találkozott egymással a két együttes, biztató, hogy a tétmérkőzéseken (Világliga, Eb) Magyarország győzött, míg a szűk egy hónapja lejátszott barátságos összecsapáson az itáliaiak örülhettek. 

De vajon most ki nevet a végén? A szakértők szerint az olaszok az esélyesebbek, de a magyar csapatot sem szabad leírni. 

Tipp: Magyarország nyer (+1,5) hendikeppel – 1,61

Kapcsolódó cikkek