Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nézem ezt az amcsi verekedést. Hát ez mekkora nagy nejlongiccs! Amit a Cincinatti meg a Pittstburgh baseball sportág játékosai lehoztak, az elég vicces! Összevesztek valami piszlicsáré labda hozzávágáson, pont akkor, amikor a kamera a negatív főhőst mutatta.

De nem is ez a lényeg, hanem ami utána következett. Már ami verekedés kirobbanása után feltöltődött. Az különben nagy tisztelet, hogy a hórihorgas fickó, – aki penetráns rossz formában hajigálta a labdát, tehát duplán idegállapotba került- belerongyolt a kompletten felálló ellenségbe, talán ott egy két komolyabb, férfiasabb saller is elhelyezkedett, szóval az alap akár elfogadhatóan stabil, ám ami utána jött, az nagyon röhejes volt! Akkora kamus volt az egész, hogy már egy pocsék hollywoodi filmbe sem illett! Amúgy a tré filmeket a Rotten Tomatoes nevű kritika oldal értékeli! Ez a bunyó valószínűleg az egy százalékot sem érte el!

Szóval az alap elkészült, a csóka belevert párat valaki arcába, a többiek pedig azért rohantak a tetthelyre, hogy szétválasszák a valakiket a másiktól. Annyi látszott csak, hogy görcsösen húzkodták, taszigálták egymást, a nagy megfékezést kísérő méregtől veressé vált az arcuk, sehol egy korrekt öklözés, csak az fejek nyúltak, meg a mellkasok feszültek a nagy csöndesítésben. Tisztára úgy tűnt, mint ha egy nagy kupac ebihal lökdöste taszigálja a szemben állókat. Oltári vicces volt! A műméreg kifutásával páran még madaffakereztek, ez már afféle levezetés volt.

Igaz egy óriás ezt próbálta meglovagolni, kicsit még megrakta a kihunyó parazsat, őt, teljesen érthetetlen módon az az edző nyugtatta, aki korábban hatan fogtak le. A csapatvezető biztosan rájött, hogy az a szerep nem jó neki, inkább átállt békefenntartónak! A végére a csattanó: csitul a nagy ellenkezés, mindenki písz, az addig a másik torkának ugró egyik harcos, szépen leporolva visszaadta ellenfelének a huzakodás közben leesett piros baseball sapkát. Talán még kicsit kiporolta! Na, ettől veszett oda minden illúzió!

El kell fogadni, ötperces műbalhé volt!

Kapcsolódó cikkek