Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Jól a nyakába szakadt Magyarországnak a vizes vb, mondjuk az ország és Budapest maga ajánlkozott fel a vészhelyzet elhárítására!

Fukouka visszalépett a rendezéstől, vagy a mindenható FINA döntött a zűrös állapot felszámolásáról, a verseny rendezése mindenesetre óriás mentés a magyar szövetségtől! Szép helytállás!

Eddig a jó rész! A rendezés az eseményhez illően precíz, a magyar versenyzők viszont halványan láthatóak. Ha nincs Milák Kristóf -és ezt valószínűleg a következő napokban bőven leírja ezer önkéntes és tudós elemző-, sehol a hazai sportág fényessége! A befektetett pénz hozadéka! Pedig minden olyan ragyogóan állt, senki nem jelezte, hogy június végén nem látható olyan eredmény, amitől bárki megdicsőülhetne!

Télen boldog Insta, Facebook és TikTok beszámolók biztosították a közvéleményt, a pazar dél-afrikai, portugáliai meg a csoda tudja még milyen exkluzív helyen eltöltött „kemény munka” címmel díszített edzőtábor olyan eredményt hoz, attól biztosan elájul az ország, térdre rogy a világ! Mára már csak a lányok bikinijének fehér csíkja emlékeztet, hogy a kiválasztottak tényleg klassz helyeken élhettek télvíz idején. Más nem látszik. 

Különben az úszók elég okos népek, nagyon ismerik a jó klubokat, hol lehet különösebb felelősség nélkül szépen éldegélni! Nyilatkozataikban rendre stabilak, nem úgy, mint a medencében! Magyarázatban nem gyengék, általános a „nem jól sikerült a rajt, a forduló, a felkészülés, a COVID, rengeteg sérülés” miatti borulás! Az úszó szövetségi kapitány, Dr. Sós Csaba szokatlanul keményen kritizált, pedig ő rendre bevédte a rossz formákat! Milák Kristóf teljesen egyedül áll a trónon, ha ő nincs, még rosszabb a hangulat. Hosszú Katinka egyre halványabb, nála még erősebb a múlt, mint a jelen mosolygós, kedves helyezése.

A pólósoknál sem fényes az élet, a fiúk szépen kaptak a georgiai válogatottól, a vége jó lett, ám az eleje és a közepe még Märcz Tamásnak sem tetszett. Csak úgy, mint pár korábbi összecsapás. A lányoknál még nehezebb, a sztár játékosok befuccsoltak, a közönség várja a mindent elsöprő robbanást, a masszív teljesítményt, ám ez egyelőre ez nem látszik!

A helyzet nem jó, kemény reform kell, különben marad a laza hazai lubickolás! 

Kapcsolódó cikkek