Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az októberi villanyszámla robbanásának erejével hatott a vízilabda Eb vasárnap esti összejövetele! A szerb válogatott, amelyet a magyar csapat elegánsan és nagymérvűen kinyiffantott, a franciák ellen döbbenetes vergődést mutatott! A franciák ellen! Csak azért írom le másodszor is, hogy mindenki fogja. Egyszerűen hihetetlen!

A szerb csapat, amely Kiss Gergőék esküdt ellensége, pár vb és olimpia döntő győztese levegőért kapkodott! Hazai pólósaink ahány nagy finálét elbukott, sőt már olykor a nagyszínpadra vezető útról is kilökték a mieinket, azt nem könnyű ép ésszel tartogatni, elviselni! Minden egyes lehetséges alkalommal beleköptek a levesbe. Most meg az van, hogy egy csapat gyerekzsivaj hamuvá égette őket.

Aki a szerbek részéről azt hitte, a magyarok elleni vereséggel kiitták a feketelevest, hát csúnyán pofára estek! A franciák, olykor idegesítően szűkre húzva a tűréshatárt, végig kézben tartották az irányítást! Egy pillanatra sem remegett a kezük, ha úgy adódott hideg fejjel és eredményesen akcióztak! Egyébként ez a válogatott eddig jobbára azért indulhatott bármilyen tornán, mert más nem ért rá, esküvő, gyermekszületés, különböző hétköznapi eset miatt. Ha részt vettek, az első kör után utaztak haza, ellenfelük a gólarányjavítást tűzte ki fő célnak! Nem jelentett az ország válogatottja komoly tényezőt, csak pancsikázásra telt az erejükből. Állandó vereséggel!

Erre tessék Szavicsék arca szétverve, ők sehol, négy nap alatt két vereség, indul a busz! Ha pedig valaki arra gondol, hogy olyan hurka gyenge a szerb válogatott, csalódnia kell! A franciák nagyon erősek, két vezetőjük fejébe vette, hogy a párizsi olimpián komoly pólós tényező csapatot összehoznak, jó az irány! Amíg a szerbek olyan kétméteres pacalként kinéztek, vasárnapi ellenfelük durván kipattintott Dávid-testű harcosokból állt! Nagyon szembetűnő volt a testi különbség, a győztes sodronyszerű izomköteggel, a vesztes fáradtan lógó zsírfelülettel küzdött! Az extra meglepetés, a francia csapatban jó pár arab születésű férfi parádésan labdázott, felmutatva, őket is érdekli ez a játék, de hogyan! Erővel, ésszel,kímérten, pazar kapusmunkával porítottak!

A franciak figyelemfelkető demonstrációt tartottak a szerbeknek, a világnak!

Kapcsolódó cikkek