Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Már csaknem minden csapat túl van 45 mérkőzésen, ilyenkor pedig már reális képet kapunk az erősorrendről, hogy ki mire lehet képes, mik lehetnek a komolyabb elvárások bizonyos együttesekkel szemben.

 

 

Avtomobilist Yekaterinburg – Severstal Cherepovets

A hazaiak a Keleti konferencia 5. helyén állnak, a Kharlamov divízió harmadik helyezettjei, de pontazonossággal vannak a második Magnitogorskkal. Hazai pályán nem épp a legmeggyőzőbbek a 12-10-es mérlegükkel, de ennek ellenére is szinte biztosra vehető a helyük a rájátszásban.
A vendégek a Nyugati konferencia 7. helyén tanyáznak, a Bobrov divízió harmadik pozíciójában, egyetlen pontra a másodiktól. Idegenben 10-12 a mutatójuk, ami nem is olyan vészes annak fényében, hogy előzetesen nem várhattuk tőlük a playoff-részvételt kiharcolását.
Októberben a Severstal 2-1 arányban tudott nyerni odahaza, s mindhárom gól az első harmadban született.
 

Traktor Chelyabinsk – Salavat Yulaev Ufa

A hazaiak a Keleti konferencia 6. helyén állnak, a Kharlamov divízió negyedik helyén négy pontos lemaradásban a dobogósoktól. Egyelőre közel sem biztos a rájátszás helyük, viszont most jön a hazai sorozat, amikor közelebb kerülhetnek a céljaikhoz, mert a 12-9-es mérleg nem tűnik rossznak.
A vendégek a Keleti konferencia 4. helyét foglalják el, a Chernyishev divízió második helyén, kettő pontra az első helytől, ami automatikus hazai pályát adna. Idegenben a 13-10-es mutatójuk nagyon bizalomgerjesztő, hosszútávú terveik lehetnek a szezonban.
Szeptemberben a Salavat nyert odahaza 3-1-re, nagyon jól védekeztek, és mindegyik harmadban hoztak egy gólt is.
 

Dinamo Moszkva – Barys Nur-Sultan

A hazaiak a Nyugati konferencia 4. helyén tanyáznak, a Tarasov divízióban harmadikok, két ponttal lemaradva a második helytől. A rájátszás helyük csaknem garantált, a hazai pálya előnye is jó eséllyel meg lesz az első körben, ami nem lenne rossz nekik, mert odahaza a 14-9-es mérleg egész jól néz ki.
A vendégek a Keleti konferencia 8. pozíciójában, hatalmas harcban vannak a plafoffért, nem mellesleg a Chernyshev divízió harmadik helyén állnak a „semmi közepén”. Idegenben van jobb mérlegük, ott 12-9-es pluszban vannak, ami kecsegtető egy idegenbeli túra előtt.
A szeptemberi összecsapásukat az utolsó harmadban két gólos hátrányból mentette hosszabbításra a fővárosi gárda, majd büntetők után nyertek is idegenben.

Kapcsolódó cikkek