Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az orosz jégkorongligában nagyban zajlik tovább az élet az ünnepek alatt is.


 

Amur Khabarovsk – Lokomotiv Yaroslavl

Már a reggeli órákban indul a játéknap, ugyanis a Platinum Arénában magyar idő szerint nyolc órakor már felharsan a kezdő sípszó. A Keleti Konferencia utolsó előtti, és a Csernyisev Divízióban szintén alulról a második helyen álló Sergei Svetlov irányította „tigrisek” szeretnék lezárni a négy vereségből álló sorozatukat. Ugyan az utolsó találkozón már csak hosszabbításban kaptak ki, de a védekezésük továbbra is vérszegény, márpedig anélkül nem kell a rájátszásba jutáson gondolkodni. A vendégségbe érkező „vasutasok” a Nyugati Konferencia ötödik helyén állnak 52 ponttal, ami a Tarasov Divízióban a harmadik pozícióra elegendő. Andrei Skabelka második évében is úgy tűnik, hogy ott lesz csapatával a playoffban, de ehhez kell még pár pont nekik, főleg az idegenbeli túrák során van min javítani, de most erre itt az esély.

Az idei első meccsük hosszabbításba torkollott és akkor meglepetésre idegenben tudott nyerni az Amur, most azonban nem sok minden szól mellettük, így mi is azt gondoljuk, hogy vendég siker születhet.

 

 

Sibir Novosibirsk – SKA St. Petersburg

Az ebéd mellé kiváló programot szolgáltathat Ice Sports Palace Sibir jegén zajló csata, amely során két jó eséllyel rájátszásban is érdekelt csapat méri össze majd erejét.

A Keleti Konferencia hatodik helyén álló hazaiak a Csernyisev Divízióban a harmadik pozíciót foglalják el, ám Yevgeni Chesalin legénységének a védekezése és a kapusteljesítménye elkezdett már nagyon magas szinten működni. Egyre jobban éreztetik, hogy közeledik a playoff, és ők már üzemmódot váltottak.

Már csak ezért sem lesz egyszerű helyzete a Nyugati Konferencia élén álló szentpéterváriaknak, akik természetesen a Bobrov Divíziót is vezetik, de nem punnyadhatnak, mert az előnyük nem túl nagy és kellene nekik a hazai pálya előnye, ha valóban bajnoki címet akarnak ünnepelni Valeri Bragin irányításával.

A két csapat elmúlt négy egymás elleni találkozóján vendég siker született, tehát az idei első találkozójukon a Szibir tudott diadalmaskodni és most sem lehet őket esélytelenként kezelni, hiszen jó formának örvendenek. A gólok azonban egyik csapatnak sem jönnek nagy mennyiségben, cserébe a jó védekezés adott mindkét oldalon, így kevés találatra lehet számítani.

Kapcsolódó cikkek