Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Állítólag nagyon jó dolog híresnek lenni, ha valaki ilyen forma, gyorsan asztalhoz jut egy rém puccos, de fullra foglalt szuper étteremben, a hentes is a szépe húst adja neki, és ahogyan az „Igazából szerelem” című filmből ismerhető: „ingyen kapja a drogot”.

Bár ez a rocksztárokra jellemző, de ha valaki kajakra ismert, kaphat ő is. Na, de aztán amikor a másik oldalára fordul a lemez, az sokkal nagyobb gáz. Amikor a botrány kitudódik, gyorsan és hosszan, a világ minden újságjának címoldalára kerül az illető. Napokig csócsálják az esetet, nincs mentség az újabb és újabb hírek felcsatlakozására, ég az egész pálya.

Boris Becker a múlt héten, afféle Lapka-malacként felcsusszant a vezető hírek közé, na nem akkora nagyságú betűtípussal mint Trump és Kim Dzsongun, de ott volt, jól láthatóan.

A sztori: BB kénytelen lesz árverésre bocsájtani trófeáit, személyes jellegű tárgyait, a bevételből pedig kifizetheti nyomasztó adósságát. De ilyet! Becker annak idején rém fiatalon csapódott a világ homlokába, 17 évesen Wimbledont nyert, sugárhajtású repülőként húzott a tenisz és egyáltalán a közbeszéd csillogó égboltjára, Stefi Graffal feltámasztották a német tenisz életet.

Mindenki vörös hajat akart, dús sörénnyel, ömlött a pénz, a jóság, boldogság. Becker jó németként, erős tanácsadói háttérrel, okosban gondolkodva, egy csomó befektetésbe tette a pénzét, Mercedes-szalont nyitott, nem is egyet, szóval jól ment neki. Amikor kilépett a teniszből, edzőnek állt, előtte még amennyire lehet, élvezte a high society-életet, tehát habzsi-dőzsi, ahogyan a szleng jellemzi ezt az állapotot. Kalandozott, benne volt a nagy menetben. Addig-addig kavarta az életét, a végére elfogyott az összes pénze. Így írták. Erős felindulásból afrikai nagykövetté akart válni, ezzel próbálta magát felmenteni a végrehajtás alól, nem jött össze. Most pedig vészhelyzetben a legjobb ötlete: eladja az összes díszes kitüntetését, amit tenisszel megnyert, csak szűnjön már a kínzó nyomás.

Boris Becker most már ne fogadjon semmibe, üljön és várjon a nyugalomra!

Kapcsolódó cikkek