Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A finn jégkorongliga három összecsapásával folytatódnak a küzdelmek.


 

SaiPa – HPK

A bajnokság egyik leggyengébb együttese idén Pekka Virta legénysége, akik 35 mérkőzést követően kilenc győzelemmel és két hosszabbításos sikerre, csak két csapatot tudnak megelőzni, ráadásul az egyik vesztett pontok tekintetében jóval jobban áll, mint a lappeenrantaiak. A Kisapuisto jegének vendége ezúttal a legkevesebb találkozón pályára lépő hämeenlinnai narancsmezesek lesznek, akik így is play-in helyen fordultak az új évre és innen még bőven van esélyük előre is lépni. Matti Tiilikainen csapata harminc mérkőzésen tizenkét győzelmet aratott és öt hosszabbításos sikerük is van, ami alapján akár még a legjobb hat közé is odaférhetnek, ha a járvány nem húzza többször látványosan keresztbe a keret egészségét.

 

Kärpät – Ilves

A tabellán elfoglalt második hely alapján joggal lehetnének bizakodóak az oului fanatikusok, de a kedvencek hatvan pontja 35 meccsen jött össze, márpedig a közvetlen riválisok kevesebbet játszva állnak majdnem ilyen jól. Lauri Mikkola fiai az év végén a hazai pályás kiváló mutatójukat is lerontották és bizony már közel sem bevehetetlen erőd az Energia Areena. A dobogó alsó fokán szintén hatvan ponttal áll a tamperei alakulat, csak annyi a különbség, hogy Jouko Myrrä együttese hárommal kevesebb meccsen hozta össze ezt a pontszámot, ami alapján gondolhatjuk, hogy nem képviselnek gyengébb erőt, amire az is választ ad, hogy ők bizony megnyerték a meccseik felét.

 

HIFK – JYP

A liga első helyén álló fővárosi egylet, amely Ville Peltonen irányításával jó úton halad afelé, hogy 2011 után ismét bajnoki címet nyerhessenek. A támadójátékuk remekül működik és bizony képesek is lezárni a találkozóikat már a rendes játékidőben. Hazai környezetben meglepően gyengén teljesítenek, de most épp a tabella utolsó pozíciójában lévő jyväskyläiak érkeznek vendégségbe, akik ellen kötelező lenne a győzelem. Jukka Ahvenjärvi legénysége abszolút lefelé lóg ki a mezőnyből és a három idegenbeli sikere, amihez két hosszabbításos győzelem párosul igencsak pocsék mutató ahhoz, hogy itt reménykedni akarjanak.

Kapcsolódó cikkek