Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Championship Series körben eddig 31 alkalommal fordult elő, hogy az egyik csapat 2-0 arányban tudott vezetni, és ezekből 28-3 a továbbjutásuk aránya. Ennek tudatában a Houston Astros és a Los Angeles Dodgers nagyon nehéz helyzetben van, sőt a texasiak egész pontosan már 3-0-s hátrányban vannak, amiből pedig ez idáig egyetlen egy fordítás jött össze a liga története során ebben a körben.

Magyar idő szerint éjfél után pár perccel indult a második mérkőzés az arlingtoni Globe Life Fielden, a National League első kiemeltje a Los Angeles Dodgers és a második helyezett Atlanta Braves közt. Az Angyalok városából érkező gárda a kezdés előtt nem sokkal elvesztette a nevezett kezdő dobóját, ha pedig ez nem lenne elég, nagyon nem találta az ütőformáját sem a csapat – akárcsak az első mérkőzésen -, hisz a legjobbjaik mondtak csődöt ütésről ütésre, egészen a 7. inningig, mikor végre beindult a szekerük, csak épp ekkor már 7-0 volt az eredmény.
A Braves ezzel szemben már az első találkozón is egész korrekt ütőteljesítménnyel rukkolt elő, amit ma hajnalban is tudtak produkálni. Ronald Acuña Jr. a csapat egyik legnagyobb sztárja igazán jó játéka nélkül is tudtak nyerni, főleg Freddie Freeman kiváló ütéseinek hála, akinek a statisztikai lapja nagyon színesre sikeredett, hazafutással és több pontot érő hittel.

A harmadik mérkőzésen már hivatalosan az atlantaiak lesznek hazai pályán még ha nem is fog változni a helyszín, a koronavírus okozta helyzet okán.

San Diegoban, a Petco Parkban az American League első kiemeltje a Tampa Bay Rays és a negatív mérleggel a Playoffba jutó Houston Astros csapott össze harmadik alkalommal, hivatalosan a texasiak pályaválasztása mellett. A floridaiak Ryan Yarbrough dobásai nagyon ültek a strike zónában s 5 inning alatt mindössze 3 ütést engedett, bár ebből José Altuve egy single home runt ütött. A többi dobónak szintén 1 ütést kellett csak bejegyeznie a statlapjára, ami meg is mutatja, hogy mennyire dominálták az Astros ütősorát. Ezzel szemben a Rays ütői parádéztak, főleg Randy Arozarena, akinek 3 hitje hozta a pontokat, amik könnyed győzelmet jelentettek a végére.

A negyedik mérkőzésen a Tampa a söprésért lép pályára, amivel egy komoly pihenőt tudnának maguknak biztosítani, ami szükséges is lehet, mert a Wolrd Series-re nekik kell utazniuk Arlingtonba, miközben a másik ágon a győztes nem kell költözzön, ami előnyt jelenthet ebben a jelenlegi igen kényes körülményekkel nehezített időszakban.

Kapcsolódó cikkek