Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

NATIONAL LEAGUE

Az Atlanta Braves lett az első csapat, amely a playoffban meg tudta verni a Miami Marlins-t. Csupán 1999-ben és 2003-ban jutott be az idei előtt a rájátszásba a floridai franchise, és ezekben az években meg sem állt a végső győzelemig. Idén viszont a második körben szembe jött a Braves és nem kegyelmezett neki, esélyeshez méltón kisöpörték a Miamit 3-0-val.

Az Los Angeles Dodgers favoritként érkezett meg a Playoffba, amit a Division Series során is megmutatott, bár Fortuna is őket fogadta a kegyébe a San Diego Padres ellenében. A Fernanado Tatis Jr. névével fémjelzett „Atyák” elveszítették két kezdő dobójukat is, ami olyan mértékű hátrányt jelentett számukra, amit még a „Slam Diego” ütősor sem tudott kiegyenlíteni. Nem épp a legsimább fajtából, de a Dodgers végül is söpörni tudott.

AMERICAN LEAGUE

A Houston Astros már azzal is komoly tényt hajtott végre, hogy negatív mérleggel bejutotta a rájátszásba, mert ez nem egy szokványos dolog, de az idei alapvetően sem egy átlagos szezon a koronavírus miatt megrövidítve. Ezekután nagyon könnyedén átléptek a 3. kiemelt Minnesota együttesén, majd most a 2. kiemelt csoportrivális Okland A’s-en is, akik az alapszakaszban 7-3 arányban hozták az egymás elleni mérkőzéseiket.

A legszorosabb párharcnak ígérkezett a főcsoport első kiemeltje a Tampa Bay Rays és az 5. kiemelt New York Yankess összecsapása, mert két csoportriválisról van szó, akik nagyon nem kedvelik egymást, és már abból is komoly üzengetés alakult ki, mikor megtudták, hogy egy szállodába fognak kerülni a rájátszás idejére.
Az első meccset nagyon simán hozta a Yankees, majd a Rays egy szoros találkozón egyenlített. Ezután sima floridai siker, majd a rekordbajnok egyenlített egy újabb könnyed győzelemmel. Hajnalban aztán jöhetett a sorsdöntő 5. mérkőzés, ami egy igazi „dobó párharc” lett, amiből végül két Yankees hibának köszönhetően a Rays jött ki győztesen, így ők jutottak be a főcsoportdöntőbe.

LOS ANGELES DODGERS – ATLANTA BRAVES

TAMPA BAY RAYS – HOUSTON ASTROS

A Championship Series során már 4 győzelemig tartó párharcokat rendeznek, méghozzá továbbra is semleges pályán. Az American League mérkőzéseinek San Diego ad otthont, a Petco Park formájában, míg a National League döntőjére Arlingtonban kerül sor, a Globe Life Feild-en.

Kapcsolódó cikkek