Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A tegnapi oda-vissza zajló adok-kapok thriller-showműsora után 8-7-es arányban a Tampa Bay Rays kerekedett felül egy felejthetetlen végjátékkal, amelyben minden-minden összpontosult, amiért az emberek leülnek megnézni egy sporteseményt. Az érzelem és az értelem összeért, és egy vulkánkitöréshez hasonló mindent befedő parádéval öntötte el a Globe Life Fieldet.

Így a mai, ötödik meccsen újra Tyler Glasnow és Clayton Kershaw dobójátéka feszül majd egymásnak nyitányként; hatalmas kérdés, Glasnow össze tudta-e szedni magát a múltkori kihagyásai után, mert az múlhat rajta, hogy a Rays csapatszinten képes-e megtartani azt a lélektani előnyt, amelyet tegnap megszerzett magának. Amennyiben Glasnow az első „fellépésén” hasonlatos eredményeket produkál, azzal megpecsételheti a World Series végső kimenetelének sorsát is.

A Tampa győzelme és összesítésben való egyenlítése (2-2) garantálta számunkra, a World Series minimum hat mérkőzésre már biztosan elnyúlik. A hatodik meccsen egyébként újra az a Blake Snell tér majd vissza kezdődobónak, aki Glasnow első meccse után sokkal biztatóbb tartást sugárzott a Los Angeles Dodgers ellen. Snell kissé „elvont” játékos, de Mookie Betts és Justin Turner ellen épp jól jöhetnek a meditatív nekikészülődések dobás előtt, sőt akár a lassabb labdák is, mert nagyobb eséllyel lendít előbb az ütő.

Snell már tegnap a meccs vége felé is melegített a bullpenben, de Kevin Cash menedzser úgy döntött, nem teszi játékba – annak a meccsnek a végkimenetelét látva jó megérzés volt, Snell pihentségéből még profitálhat a hatodik meccsen a Rays.

Kérdés, hogy menteniük kell majd a menthetőt akkor is, vagy netán már a végső győzelemért lép a dombra Snell?

Ha lesz hetedik játék is, akkor Charlie Morton és a szenzációsan eredményes és mentálisan rendkívül erős Walker Buehler kezdenek majd dobóként.

A nemsokára esedékes ötödik meccs vélhetően hasonlóan szoros lesz, mint a tegnapi, de az is lehet, hogy kissé „biztonságibb” megoldásokkal zajlik majd és így:

kevesebb lesz a pontszerzés is.

Kapcsolódó cikkek