Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Hosszú Katinka tokiói szereplése nyomán olyan lövöldözés tört ki a szociális médiában, kis híján beszakadt Zuckerberg és bandája összes platformja. A sportolónőt védők véres szájjak hirdetik, hogy ki mekkora balfék, csinálja utána, aki bírja, a legenda egy istennő. A másik oldal vastag hangon bőgve kiabálja, mi ez a szotyi szereplés, hol lóg a beígért éremtenger? Tökre váratlanul egy szakács is megszólalt, ő aztán kereken elküldte az ellenzéket a vérbe! Az amúgy sokak számára ismeretlen konyhai dolgozó kikiáltotta magát önkéntes megmondóembernek, nyilván gyerekének anyja zajos jelenlétét meglovagolva. Mert különben az állandóan kavaró énekesnő oldalán kapaszkodik befolyásoló tényezőnek.

Amúgy mind a két oldal igazat beszél…

Az tényleg nagy királynőség volt, ahogyan Hosszú Katinka öt évvel ezelőtt tarolta a világot, olimpia előtt, olimpián és utána. Igazából a középosztályból felemelkedve pépesre verte a mezőnyt, itthon, majdnem települést neveztek el róla! Annyira nagy tisztességbe került, állítólag egy eléggé fontos, meglehetősen magas poszton dolgozó embert közvetlenül is hívhat, annyira hálás neki a vezető. Nagy dolog volt, ahogyan a Riói olimpián aranyérmeivel a magyar csapatot az égéstől mentette. Jogosan járt neki minden, és egy kicsivel több is.

A másik oldal igaza meg abban látszik, hogy Hosszú amire rámutatott, az úgy lett. A fejlődéséhez valami extra kellett, duplán megkapta. Ha valaki miatt nem fért el az uszodában, szólt, utána volt helye bőven. A hirdetők sorban, mit sorban, térden állva rajongták, hogy legalább rájuk nézzen a főhősnő. Az eredmények a tokiói olimpia előtt kicsit vékonyabban jöttek, közben edzőváltás, nyilvános magánéletbeli válságkezelés, ennek ellenére az egész ország bizakodva várakozott. Semmi nem számított, úgyis agyonnyeri az úszószámait! A pár évvel ezelőtti alap elég bizonyságot nyújtott és hitelessé tette a nem egyenletes felkészülést, hiszen öt éve tényleg a váratlanságból lett a víz úrnője. Később Vaslédije.

A pár bukott szám után jöhet az érvelés, hogy miezmiez? Lehet egymásnak feszülni. Nem azt kapta a népesség, amit várt, emiatt jogos szól ennek a tábornak is a hangja.

Pluszban Katinka 3 év után leesett a legértékesebb celeb első helyről is…

Szerezz 3500 Ft ingyenes fogadást a nyári játékok alkalmából!

 

Kerülj nyerő szériába a nyári játékok alatt!

Kapcsolódó cikkek