Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Persze nem úgy ment a dolog, hogy Perry rábólintott, hogy persze, majdnem 15 millió forintért cserébe nyugodtan törd szilánkosra az orrom. Ám egy MMA-meccs hevében bármi megeshet, főleg ha szereted arccal levenni az ütéseket.

„Platinum” pedig olyan harcos, aki szeret fejjel rohanni a betonfalnak, vagyis az ellenfél ökleinek. Vicente Luque ellen bunyózott a hétvégén, és mi tagadás rendesen megszorította (sőt, sokak szerint meg is verte) a hatmeccses győzelmi szériában lévő brazilt.

2 meneten át kőkeményen darálták egymást a fiúk, majd a harmadikban Luque elengedett egy brutál térdest, ami egy gyönyörű S-kanyart vágott Perry orrába.

Előtte egy vicces momentum is lejátszódott, amikor az amerikai harcos felpasszírozta ellenfelét a ketrecre, a nyíltsisakos verekedéshez hozzászokó közönség pedig elkezdett fütyülni, mondván folytassák az akciót. Perry ezen annyira berágott, hogy Luque válla fölött kidugta a kezét a ketrecből, és szépen beintett a fanatikusoknak. Mondani sem kell, hogy ezután folytatódott a pfujolás.

Tehát, Perryt megingatta a kemény térdes, a brazil fojtásba is fogta, ám némi orrvérzés árán kicsusszant a szorításból a 27 éves harcos.

A mérkőzést végül megosztott pontozással elbukta az amerikai, de az Est Mérkőzése-díjat és az ezzel járó 50000 dolláros bónuszt mindketten megkapták.

Legalább lesz miből fizetni a műtétet…

Gyerekeknek és gyenge idegzetűeknek nem ajánljuk a következő képeket:

 

Kapcsolódó cikkek