Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Diego Sanchez vs. Michael Chiesa

Komoly darálással rúgják majd be a fiúk a főkártya ajtaját. Sanchez igazi vadállat, az ész nélküli verekedés koronázatlan királya, megy előre és vagy szétcsapják, vagy ő kapja szét az ellent. Új-mexikói fiatalember, legszebb évei már jócskán mögötte vannak, és szegény agysejtjei is fogyatkoznak jócskán… beszéde gyakran elmászik, nem annyira kellene már ezt a profi bunyót erőltetni. Chiesa ifjabb, technikásabb harcos, ésszel bunyózik, szereti a földön befejezni a dolgokat. Sanchez is erre a sorsra fog jutni a váltósúlyú derbin.

Chiesa feladással nyer 4,33

 

Jan Blachowicz vs. Luke Rockhold

A playboy, Luke Rockhold visszatér a ketrecbe, ám egy kategóriával feljebb, immár 205 fontosként. Ez lesz a félnehézsúlyú debütálása, a divízió gatekeeper-e, Blachowicz ellen. A lengyel fiú legutóbb csúnyán padlót fogott, Thiago Santos végezte ki, ám előtte szép kis győzelmi szériában volt. Az egykori középsúlyú bajnok, Rockhold a szervezet egyik legtechnikásabb bunyósa, ám az álla nem az igazi… Könnyen merevre lehet ütni egy jól eltalált bombával, így hiába esélyesebb jóval, Jan egyik rakétája összeomlaszthatja az amerikait.

Blachowicz kiütéssel nyer 5,25

 

Jorge Masvidal vs. Ben Askren

Az utcai harcos a birkózó ellen. Nagy pech, hogy ez nem az utca… Masvidal óriási egyéniség, legutóbb gyönyörűen ütötte kőmerevre Darren Tillt, ám ez kevés lesz neki Funky ellen. Askren stílusa unalmas, ám hatásos, és Jorge hiába remek bokszoló, ha egyszer Ben leviszi a földre, ott nem fog sokat fickándozni. Askren pontozásos győzelmére kisebb az oddsz, ezért reméljük, hogy nem szórakozik sokat és lekopogtatja a közönségkedvenc Masvidalt. Ha mégis Jorge nyerne, akkor méltán kaphat címmeccset.

Askren feladással nyer 6,00

Kapcsolódó cikkek