Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Amanda Nunes vs. Holly Holm

Az egyetlen női bunyó a főkártyán, ám ez mindjárt egy címmérkőzés: a kétdivíziós bajnok Nunes teszi kockára a harmatsúlyú övét, a „Prédikátor lánya” ellen. A brazil amazon egy igazi tank, komoly ütőereje van, amellyel legutóbb éppen Cris Cyborgot zúzta porrá.

A verhetetlennek hitt bajnoknő egy percig sem bírta Amanda ellen, dőlt, mint a kártyavár. Ha Holmot is legyőzi, akkor Nunes lesz a G.O.A.T. (Greatest of all Time= Minden idők legjobbja), ám ehhez az amerikai szőkeségnek is lesz egy-két szava.

A tehetségest kickboxert egykoron az MMA új sztárjának hitték, ám ezek az elméletek hamar megdőltek. Holm egyetlen hölgyet semlegesített remekül: Ronda Rouseyt. Az egykori judos olimpikont brutális fejrúgással pusztította el, amellyel megszerezte az övet is. Ám ezután súlyos lejtmenet következett, hat mérkőzésen 2-4-es mérleget hozott össze Holly. Persze, nem voltak könnyű ellenfelei, Shevchenko, Tate, vagy éppen Cyborg ellenében, ám mondhatni jogtalanul kapta meg ezt a lehetőséget a címszerzésre, lévén nincs más épkézláb kihívó.

Nunes felfalhatja Holmot, ám sokáig nem játszadozhat vele, mivel a kardiója sosem volt a toppon. Nehéz döntés, de arra tippelünk, hogy Holly kihúzza az öt menetet lábon.

Nunes döntéssel nyer 3,10

 

Jon Jones vs. Thiago Santos

A kokszos, a csaló, a bűnöző, vagy ha a másik oldalról nézzük, akkor a G.O.A.T. Igen, Jon „Bones” Jonesról beszélünk most, aki még soha nem veszített el profi mérkőzést, hiába találkozott a félnehézsúly legfélelmetesebb ragadozóival.

Nem is nagyon találnak már neki ellenfelet, így kerülhetett Santos az öv közelébe. Nem rossz harcos a brazil, nem ezt mondjuk, egész egyszerűen Jones képvisel teljesen más szintet. Persze a „Kalapács” részéről megy a fogadkozás, hogy elhúzza Bones nótáját, ám ez csupán hiú ábránd.

Hiába a félelmetes ütőerő, Jones tudja tartani a távolságot, az idő pedig neki dolgozik, a kondija fenomenális és nem kell akkora izomtömeget mozgatnia, mint vetélytársának.

Villanyoltásra számítunk, de nem a KO-gép Santos keze fog elsülni, hanem Jones darálja majd be az elfogyó brazilt. Ha valaki upset-et vár, és minden pénzét felpakolja a Kalapácsra, annak előre szólunk, hogy bár óriásit nyerhet, de az amerikait még csak megszorítani sem sikerült eddigi 26 összecsapásán.

Jones kiütéssel nyer 2,40

Kapcsolódó cikkek