Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Brandon Moreno vs. Kai Kara-France

Tipp: Kara-France 1,60

Geoff Neal vs. Mike Perry

Tipp: Neal 1,40

 

Petr Yan vs. Urijah Faber

Faber nagyon bátor, hogy bevállalta ezt a mérkőzést, talán még ő sem tudja, hogy miért tette. Elfogyott volna a Kaliforniai kölyök pénze? Elég merész teóriának tűnik, de megeshet akár ez is, vagy az ésszerűbb érv, hogy még mindig ég benne a harc iránti vágy.

A nyáron – 2 és fél év kihagyás után – TKO-val győzte le Ricky Simont, most viszont egy feltörekvő trónkövetelőt sodortak útjába a UFC promóterei. Ugyan Petr Yan övén nem lógnak olyan skalpok, mint Dominick Cruz, vagy Raphael Assuncao, azért a fiatal oroszt sem kell félteni.

Mindössze hat éve van a szakmában, ám ezen idő alatt 14 mérkőzést vállalt, amelyeket egy kivétellel meg is nyert, de az őt legyőző Magomed Magomedovon is revánsot tudott venni, így mondhatni veretlen. Ha legyőzi Fabert, akkor övé lehet a következő harmatsúlyú címmeccs Henry Cejudo ellen, ellenben ha az amerikai veterán diadalmaskodik… Na, azt el sem tudjuk képzelni.

Tipp: Yan 1,20

 

Marlon Moraes vs. José Aldo

José Aldo, a pehelysúly valaha volt egyik legjobbja súlycsoportot vált, harmatsúlyba aszalja le magát a brazil kiválóság. Eredeti divíziójában ugyanis nem terem már neki sok babér Max Holloway rémuralma mellett, a hawaii srác kétszer is elverte a volt bajnokot, sőt, Alex Volkanovski is kipontozta a Sebhelyesarcút.

Igen ám, csakhogy ilyen esetben felfelé szoktak menni a harcosok, hiszen sokkal könnyebb hozni a súlyt az egyel feljebbi kategóriában, nem kell teljesen kizsigerelnie az embernek a testét. Aldo viszont ezt a módszert választotta, ami 33 évesen nem tűnik a legjobb ötletnek. Képeken leginkább egy csontvázra hasonlít a legenda, nagy kérdés, hogy egyáltalán befér-e a limitbe, és ha igen, akkor milyen formában lép be a nyolcszögbe.

Márpedig Moraes ellen minden erejére szüksége lesz, az igazán elbűvölő hangú Marlon ugyanis éhes a sikerre. Legutóbb Henry Cejudo legyőzte a bajnoki övért kiírt párbajban, de egy ekkora név legyőzésével újra visszalőheti magát címközelbe. Aljamain Sterlinget és Jimmie Riverát már kipipálta, így csak Petr Yan jöhet, vagy ismét „Triple C”. Aldo esetében szinte garantált az azonnali címmérkőzés, ha sikerrel túljut honfitársán.

Tipp: Moraes 1,50

 

Amanda Nunes vs. Germaine de Randamie

Egyszer már találkoztak a hölgyek, de már olyan régen, hogy alig-alig dereng az emlék. Több mint hat esztendővel ezelőtt Nunes egyetlen menet alatt kiütötte a holland kickboxert, hogy utána vereséget szenvedjen Cat Zingano ellen. Az elképesztő dolog most következik: Amanada azóta senkitől nem kapott ki!

Pedig találkozott néhány bajnokkal: Miesha Tate, Valentina Shevchenko (kétszer), Ronda Rousey, Cris Cyborg, Holly Holm. Az előbb említett öt amazon a női MMA legjobbjai között van, pályázva a Dicsőségek Csarnokára. Nunes azonban mindannyijukat elintézte. Egyedül Shevchenko húzta ki ellene a meccs végéig (egyszer talán meg is verte…), a másik négy esetben azonban egyetlen meneten belül befejezte aktuális ellenfelét a brazil. Hihetetlen!

Ezek után mire számíthat De Randamie? Semmi jóra… A holland amazon ugyan veretlen az első találkozó óta, ám ő mindössze öt alkalommal lépett a nyolcszögbe azóta, és nem olyan nevek ellen, mint Amanda. Holly Holmot ő is legyőzte, emellett Aspen Ladd mondható nagyobb skalpnak. De ne is húzzuk tovább: Nunes a GOAT és kész.

Tipp: Nunes KO-val nyer 2,00

Kapcsolódó cikkek