Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Dana White most aztán keményen üldözőbe veheti az illegális streamereket, mert jó kérdés, hogy ezért a gáláért ki fog fizetni… Ha őszinték akarunk lenni, ez egy teljesen átlagos Fight Night felhozatal, megspékelve egy címmeccsel. Persze, akad egy-két nagyobb név, akik nemsokára említésre is kerülnek, de a main event kivételével talán egyetlen harcos van, akinek a nevével el is lehet adni valamit: Kelvin Gastelum.

A mexikói-amerikai harcos éppen hárommeccses vereségszériából igyekszik visszapattanni, Ian Heinisch ellen. Nem lesz könnyű dolga, ha az előző meccsein mutatott teljesítményét hozza ismét, a korábban börtönben is üldögélő, gyógyszerfüggő Hurrikán könnyedén megszerezheti pályafutása legnagyobb skalpját, még akkor is, ha felhozóellenfélnek szánják Gastelum számára.

Lejjebb nézelődve találunk pár érdekes nevet, mint a TUF-veterán Dhiego Lima, a brazil jiu-jitsu egyik legnagyobb legendája, Rodolfo Vieira vagy a két sokat próbált harcos, Jim Miller és Bobby Green. Utóbbi két bunyós összecsapása nyitja majd a főkártyát, és egyáltalán nem ígérkezik rossz párosításnak, sőt.

Ahogy Maycee Barber és Alexa Grasso ütközete sem lesz piskóta: alapvetően mindkét hölgy a karrierje kezdetén jár még, mindketten félelmetes állóharcosok, a női légsúly jövőjének meghatározó alakjai lehetnek. Barber körül elég nagy volt a hype, amíg bele nem futott élete első vereségébe, ami talán éppen jókor jött. Az akkor még csak 21 éves Maycee egy évet ki is hagyott, most viszont újra ott lesz az Oktagonban.

A legnagyobb attrakció egyértelműen a váltósúlyú címért folyó küzdelem lesz, Kamaru Usman és Gilbert Burns között. A két harcos korábban együtt készült Floridában, a Sanford MMA-nél, ám a regnáló bajnok csapatot váltott, amikor kiderült, hogy Burns lesz a következő kihívója. Az biztos, hogy Trevor Wittman kezei között sincsen rossz helyen, míg Durinho maradt Henri Hooft istállójában.

Alapvetően mindketten a földön érzik jobban magukat, Usman klasszis birkózó, Burns pedig jó pár aranyérmet tett zsebre BJJ-versenyeken. Ennek ellenére, nem lenne meglepő, ha főleg állva folyna a küzdelem, illetve a ketrec falánál klincsben töltenének sok időt a harcosok. Fogadási szempontból, Burnst annyira esélytelennek tartják, hogy mindenképpen megéri rá rakni: ekkora különbség nincs a két harcos között, Usman pedig nem a legerősebb fejben, Colby Covington ellen erre láthattunk példát. Egy motivált, összeszedett és jó kardióban lévő Burns meglepetést okozhat.

Tipp: Burns 3,20

Kapcsolódó cikkek