Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Greg Hardy vs. Ben Sosoli

Tipp: Hardy 1,33

Joe Lauzon vs. Jonathan Pearce

Tipp: Lauzon 2,30

Maycee Barber vs. Gillian Robertson

Tipp: Barber 1,73

Jeremy Stephens vs. Yair Rodriguez

Itt az idő a bosszúra! Eredetileg Mexikóban ugrott volna egymásnak a két harcos, ám az ottani csörte gyors véget ért, miután Yair 15 másodperc után úgy döntött, hogy kitolja ellenfele szemgolyóját az ujjaival.

Nos, a terv nem vált be, habár Jeremy nem tudta folytatni a mérkőzést, így no-contest lett az eredmény. A mexikói közönség megvadult, és minden keze ügyébe eső tárgyat behajigált a ketrecbe, Rodriguez pedig csalódottan, majd dühösen mászkált a nyolcszögben. A perpatvar után sportszerűtlen módon odaszólt az amerikainak, hogy ő félszemmel is lebunyózta volna meccset.

A szállodában lökdösődés is volt a két fighter között, így valódi Bad Blood-bulinak nézünk elébe szombat hajnalban. Yairnak a mozgása és a rúgásai a legfőbb fegyvere, lehetetlen szögekből indít támadásokat, ám kondival nem igazán bírja az iramot.

Stephens inkább az old school híve: kőkemény bombákat hajít ellenfelére, nem akarja pörgővel lerúgni a fejét, beéri egy régimódi állassal is, ami után ellenfelét a padlóról kell felvakarni.

Kérdés, hogy kiben hagyott nagyobb nyomot az előző összecsapás, mert ha Yair gyorsan dűlőre akarja vinni a dolgot, az könnyen megbosszulhatja magát. Kondival mindenesetre bírni fogja, hiszen a múltkorival ellentétben, most csak három menetre készülnek a fiúk.

Tipp: Pick’Em 1,90 (Szerzői tipp: Rodriguez)

Chris Weidman vs. Dominick Reyes

Az egykori középsúlyú király felmegy egy súlycsoportot, ahol meleg fogadtatásban lesz része, hiszen az egyik trónkövetelő fogadja. Weidman a volt bajnok, míg Reyesé a feltörekvő harcos szerep a gála fő attrakcióján, ahol Jon Jones kihívójának személye lehet a tét.

Chris óriási ász volt az USADA előtti korszakban, a klasszis birkózó dominánsan menetelt bajnoki címig, útközben és a csúcson pedig elfogyasztotta a teljes brazil osztagot. Demian Maia, Anderson Silva, Vítor Belfort és Lyoto Machida is meghajoltak akarata előtt. Ám aztán jött Luke Rockhold…

És a bukás. Borics Ádi csapattársa lerombolta Weidmant, aki utána csúnyán megindult a lejtőn. Yoel Romero, Gegard Mousassi és Jacaré Souza is elkente a száját, ráadásul mind a négy említett harcos kiütéssel győzte le Christ. Egyetlen győzelemre futotta az öt mérkőzéses szériában: Kelvin Gastelumot fojtotta le.

A veretlen „Romboló”, azaz Reyes ellen ez kevés lehet, a kaliforniai fiatalember mind a 11 összecsapását hozta eddig, nyolcszor idő előtt véget vetve a küzdelemnek. Jared Cannonier, OSP és Volkan Özdemir a legnagyobb skalpjai, Cannoniert ráadásul az első menetben ütötte ki.

Weidmanra is ez a sors várhat, ha nem kezd el birkózni már a mérkőzés elejétől kezdve. Dominick könnyedén szétbonthatja kívülről az All-American birkózót és egy újabb első felvonásos sikert tehet a meglévő nyolc mellé.

Tipp: Reyes 1,60

Kapcsolódó cikkek