Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ryan Hall vs. Darren Elkins

Elkins régebben igazán KO-erős bunyós volt, ám egy ideje már csak pontozással nyeri a mérkőzéseket. Már ha az ő kezét emelik a magasba a végén… Legutóbbi két meccsét ugyanis elveszítette az amerikai harcos, így könnyen kivághatják a promóciótól, amennyiben ismét alulmarad. Márpedig Hall nem fog kegyelmezni, lekopogtatja vetélytársát.

Tipp: Hall 1,90

 

Julianna Pena vs. Nicco Montano

A venezuelai boszorkány, Pena, több mint 2 és fél év kihagyás után lép ismét a nyolcszögbe. Persze jó oka volt ennyi ideig távol maradni, hiszen anya lett. Ez nyilvánvalóan plusz erőt és motivációt jelent majd a számára, amire szüksége is lesz, a légsúly első női bajnoka, Montano ellen. A navaho származású lány megnyerte már a TUF-ot is, ám az újdonsült anyukát nem fogja tudni megállítani.

Tipp: Pena 1,55

 

Andre Fili vs. Sheymon Moraes

A hazai pályán szereplő Fili a háta mögött tudhatja majd egész Sacramentót, hiszen a Team Alpha Male nevelése. Igazán nagy nevekkel is összemérte már a kiskesztyűt a szétvart amerikai harcos, többek között Max Holloway, Yair Rodriguez és Michael Johnson is tesztelte már az állát. Moraes egyedül Zabit Magomedsharipovval küzdött, ám pozitívum, hogy három meneten keresztül bírta a kiképzést. Fili azért így is kifilézi.

Tipp: Fili 1,95

 

Josh Emmett vs. Mirsad Bektic

Újabb sacramentói srác az Oktagonban, Emmett ugyanis Fili csapattársa, így érte is meg fog őrülni a Golden 1 Center közönsége. Legutóbb Michael Jonhsont csapta meglehetősen merevre, míg előtte Ricardo Lamas kapta meg a maga KO-ját. A kettő között ugyan becsúszott egy kiütéses vereség, de félteni semmiképp nem kell pehelysúlyú bunyóst. Na, nem mintha a bosnyák rosszfiút annyira kellene… Bektic mindössze egyszer szenvedett vereséget, legutóbb éppen Lamast győzte le megosztott pontozással. A bukiknál is az európai fiú az esélyesebb, mi pedig hiszünk nekik.

Tipp: Bektic 1,65

Kapcsolódó cikkek