Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ben Rothwell vs. Andrei Arlovski

Két veterán nehézsúlyú rúgja be a főkártya ajtaját, hogy egy több mint 10 éves rivalizálás végére tegyenek pontot. 2008-ban Arlovski elkente az amerikai száját, a harmadik menetben beszüntették a meccset. Rothwell most venne revánsot fehérorosz ellenlábasán, akinek az álla már jócskán meggyengült azóta, így Ben egy keményebb ütéssel szépen leültetheti a Pitbullt.

Tipp: Rothwell 1,50

 

James Vick vs. Dan Hooker

Mindkét fiú vereséggel hangolt erre a bunyóra, Vick ráadásul zsinórban kettővel. A texasi fenegyereket Gaethje egyetlen ütéssel a padlóra küldte, majd Felder is kipontozta. Ezzel szemben az új-zélandi fiú csak egyszer kapott ki, ám az a verés, amit Barbozától kapott háromnak is beillett volna… Kérdés, melyikük tudja jobban összeszedni magát, illetve mennyit számit majd Vicknek a szurkolók támogatása. Mert ha itt sem tud nyerni, hamar lapátra kerülhet.

 Tipp: Hooker 1,70

 

Greg Hardy vs. Juan Adams

Az egykoron NFL-játékosként tevékenykedő és nőket verő Hardy a promóció egyik legjobban utált figurája. Nagyképű nyilatkozatai sem segítik abban, hogy a szurkolók kedvence legyen, és egy diszkvalifikáció miatt már az első vereségét is elszenvedte. Adams is ugyanennyi vesztes mérkőzéssel bír, ám a közönség az ő pártján lehet, noha Hardy is Texasban játszott anno. Két igazi szörnyeteg csap majd össze, technika helyett a nyers erő fog dominálni, ám Adams nagyobb rutinja jól jöhet majd.

Tipp: Adams 1,90

 

Aleksei Oleinik vs. Walt Harris

Ismét nehézsúlyú srácok lépnek a ketrecbe, az orosz óriáskígyó küzd meg az amerikai medvével. Tipikus striker vs. grappler felállás. Oleinik remek a földön, szinte bárhonnan képes kopogtatni, azonban a súlycsoport elitje ellen ez kevés. Harris viszont egyáltalán nem elit, inkább erős középmezőny, egyáltalán nem verhetetlen, viszont dinamit van az ökleiben. 12 győztes meccséből mindent KO-val nyerte. Durva. Ha viszont Oleinik ki tudja kerülni a bombákat, könnyedén belefolythatja a szuszt az amerikaiba.

Tipp: Oleinik 2,30

 

Rafael dos Anjos vs. Leon Edwards

A brazil egykoron a könnyűsúly bajnoka volt, ám fogyasztási problémák miatt feljebb jött egy kategóriával és immáron váltósúlyban gyepálja az ellenfeleket. A hajdani királyt, Lawlert már elkapta, de a remek birkózókkal, mint Covington és Usman nem tud mit kezdeni. Nos, Edwards közel sem klasszis a földön, inkább lábon erős. RDA komoly muay thai professzor, így ha valaki, akkor ő ki tudja védeni Rocky támadásait. Sőt, válaszolni is tud rájuk, aminek Edwards nagyon nem fog örülni.

Tipp: Dos Anjos 2,00

Kapcsolódó cikkek