Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Először is, nézzünk pár villámtippet, fejtegetés nélkül:

Gilbert Burns vs. Alexey Kunchenko

Hiába a földharc királya Burns, az M1-Global veretlen bajnoka ellen ez kevés lesz.

Tipp: Kunchenko 1,70

 

Tecia Torres vs. Mariana Rodriguez

A „Mini tornádó” elsöpri a brazil lány ellenállását.

Tipp: Torres 1,57

 

Rodolfo Vieira vs. Oskar Piechota

A brazil jiu-jitsu élő legendája lép a UFC ketrecébe, hiába a lengyel jó mérlege (11-1-1), itt bizony kopogni fog.

Tipp: Vieira 1,42

 

Ilir Latifi vs. Volkan Özdemir

„No Time”-nak nincs több ideje… Győznie kell Volkannak mindenáron, vagy repül a promóciótól az egykori bajnoki kihívó. Sorozatban három zakót szedett be, le kell nyomnia Latifit valamilyen úton-módon. Persze a svéd aligha hagyja majd ezt, hiszen szeretne az öv közelébe kerülni, plusz Özdemir nem éppen jó birkózók ellen. Mi upsetben bízunk.

Tipp: Latifi 2,20

 

Vicente Luque vs. Mike Perry

A brazil fiú szépen összekapta magát, mióta a szervezethez került: első mérkőzését elbukta ugyan, ám utána 10 összecsapásból mindössze egyszer maradt alul. Kell még neki némi idő, hogy elkezdjen felfelé lépdelni a váltósúly cápaakváriumában, ám remek úton halad, sorozatban ötször győzött, mindannyiszor idő előtt kivégezve riválisát.

Mike Perry nagy ígéretként érkezett a UFC-be, ám hamar kiderült, nagyobb a szája, mint a valós tudása. Dinamit van az ökleiben, képes szép kiütésekre, de agyilag teljesen zokni, ami jól látszik a nyilatkozatain is. Jó nevektől kapott ki, és közepes arcokat vert meg, inkább közönségdíjas bunyós, semmint valódi kihívó. Luque jobb bunyós, mint akiket eddig megvert, a forma is a brazil mellett szól, a végkimenetel módjára viszont nem merünk tippelni.

Tipp: Luque 1,44

 

Valentina Shevchenko vs. Liz Carmouche

Nosztalgikus kis buli lesz ez, a két hölgy ugyanis találkozott már egyszer, méghozzá 2010-ben Oklahomában, egy kisebb szervezet gáláján. Az amerikai lány akkor TKO-val küldte haza Valentinát, aki azóta a legfélelmetesebb női harcosok egyikévé vált. A légsúlyú divíziót mintha neki találták volna ki, nem talál legyőzőre, mindenkit magabiztosan takarított el az útjából. Egyedül Amanda Nunes ellen volt tehetetlen, a brazil amazon testi erejével nem tudott mit kezdeni a könnyebb és kevésbé fizikális Shevchenko.

Carmouche részt vett a UFC első női címmérkőzésén, ahol Ronda Rousey tépte ki és tette el emlékbe a karját és a bajnoki övet is. Most, sorozatban két bunyót nyerve, újra esélyt kap, hogy címért mérkőzhessen, egy divízióval lejjebb.

Semmi nem szól mellette, kivéve az esetlegesen beakadó lucky punch, ám már az is nagy megtiszteltetés számára, hogy itt lehet. Shevchenko szinte érinthetetlen ebben a súlycsoportban, amit most is bizonyítani fog.

Tipp: Shevchenko KO-val győz 2,38

Kapcsolódó cikkek