Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Alex Oliveira vs. Nicolas Dalby

Igencsak erős főkártyát kapott ez az esemény, kitettek magukért a promóterek: még az ültetőkön is olyan nevek vannak, mint Lando Vannata, vagy Macy Chiasson, feljebb pedig feltörekvőben lévő arcok bunyóznak majd.

A brazil Oliveira is ilyen például, a váltósúly határozott kapuőre, aki nem enged akárkit belépni a legjobbak közé. A legnagyobb skalp a Cowboy övén egyértelműen Carlos Condit, a Született gyilkost fojtással ártalmatlanította, ám a füves prériken érzi otthon magát, nem az északi hidegben.

Nem úgy Nicolas Dalby, a 34 esztendős viking harcos már a második etapját kezdi meg a UFC-nél, miután 2015-2016-ban nem tudta megvetni a lábát náluk. Persze azért egy döntetlen belefért Darren Till ellenében, ami elég jó eredménynek számít, a Cage Warriorsnál pedig további tapasztalatokat szerzett a harcos, akit még sosem győztek le idő előtt.

Tipp: Oliveira 1,62

 

Gunnar Nelson vs. Gilbert Burns

Földharckedvelők figyelem! Iszonyatosan várós ez a párosítás, ha valaki szereti, esetleg űzi a brazil jiu-jitsut. A két szembenálló fél ugyanis egyaránt fekete öves mester, sőt, Nelson kétszeres pánamerikai-bajnok, míg Burns háromszoros világbajnok, plusz a Világkupát is megnyerte már Abu Dhabiban.

A ketrecben Gunni mutat jobban, ugyanakkor igazán nagy nevet még nem tudott megverni, inkább a feltörekvő harcosok elhallgattatására használják az izlandi Mjölnirt. Kiütve csak egyszer volt, Santiago Ponzinibbio néhány szembenyúlás után küldte padlóra, előtte viszont Demian Maia fojtásait is túlélte.

A Floridában készülő brazil jobb szériát fut jelenleg: 3 győzelmet húzott be zsinórban, ám az élbolyból ő sem kapott el még senkit. Vereségek terén sincs miért szégyenkeznie, csak Dan Hooker tudta kiütni, emellett kétszer maradt alul pontozással. Érdekesség, hogy mindketten megverték Alex Oliveirát.

Tipp: Nelson 2,15

 

Jack Hermansson vs. Jared Cannonier

Az este legnagyobb attrakcióján, a Joker fogadja hazai közönség előtt a Gorillát. Azaz, nem teljesen hazai a szurkolótábor, hiszen svéd-norvég állampolgár Jack, aki mögött még így is ott fog állni egész Skandinávia, míg Cannonier a buli elrontására készül néhány bombával.

Az északi fiú nem igazán találta a ritmust UFC-időszaka elején, két vereséget is elszenvedett, habár egyszer Thiago Santos csapta ki. Mindmáig ez az utolsó veresége, ráadásul az első kiütéses. Majd hirtelen beindult a Joker és őrült mészárlásba fogott: négy nyertes meccsnél tart zsinórban, David Branch-et kevesebb, mint 1 perc alatt hatástalanította, Jacaré Souzát pedig 5 meneten keresztül leiskolázta. Nem csoda, hogy már az övért menne.

Ezért is fura, hogy a promóterek Cannonier ellen rakták be, hiszen hiába fut jó szériát, a nehézsúlyból egészen középsúlyig lefogyasztó amerikai, nem elég magasan rangsorolt ellenfél. Glover Teixeira, Jan Blachowicz és Dominick Reyes is megoldották félnehézben, és bár azóta elkapta Branch, valamint Anderson Silva grabancát, azért nem érezzük benne azt a pluszt. Ütőerőben a legjobbak között van, ám minden másban Hermansson felé tud kerekedni, már ha nem rohanja le az elején, a hazai pályától megzavarodva.

Tipp: Hermansson 1,42

Kapcsolódó cikkek