Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Todd Duffee vs. Jeff Hughes

Hughes egy tipikus töltelékember, azaz kanna, akit Dana White tehetségkutató sorozatából szedtek össze a UFC fejesei. Mérlege nem éppen impozáns, mérkőzést még egyet sem nyert a promóciónál, és most sem fog nagy eséllyel.

Csak és kizárólag abban bízhat, hogy Duffee iszonyat rozsdásan lép be a nyolcszögbe, hiszen utoljára több mint 4 éve harcolt élesben. Érdekesség, hogy csak KO-val nyert mérkőzést, illetve azzal is veszített, így minden mérkőzése idő előtt ért véget. Nagy nevekkel is összeütött már annak idején, ám Frank Mir és Alistair Overeem is felmosta vele a padlót. Most viszont ő fogja Hughes-zal.

Tipp: Duffee 2,00

 

Glover Teixeira vs. Nikita Krylov

A veterán megy a fiatalság ellen, ám érdekes tény, hogy közel ugyanannyi mérkőzés van már a lábaikban/kezeikben: 36 vs. 31, hiába a 12 év korkülönbség.

Az ukrán fiú már második etapját tölti a UFC-nél, ám eddig igazán nagy sikernek a közelébe sem ért, OSP a legnagyobb skalp az övén, ám ez közel sem mutat olyan jól, mint mondjuk néhány éve, továbbá Jan Blachowicz csúnyán lefojtotta, így az öv is messze került tőle.

Teixeira sem a cím közelébe készül már, a rutinos brazil róka a középmezőnyből csemegézik. Egykoron Jon Jones kihívója volt, sőt Anthony Johnson és Alexander Gustafsson is harcolt ellene. Legnagyobb trófeái azonban nem ezek a meccsek, sokkal inkább a Rampage Jackson, Rashad Evans, Ryan Bader elleni győzelmek. Egy újabbat tehet a listához vasárnap hajnalban. 

Tipp: Teixeira 1,95

 

Donald Cerrone vs. Justin Gaethje

Az est legnagyobb robbanása lesz a két könnyűsúlyú vadállat darálása. Egyiküket sem kell bemutatni, Cerrone évek óta a legnépszerűbb harcosok között van, míg Gaethje minden lehetséges bónuszt megnyert, amióta Dana White cégéhez szerződött.

Cowboy olyan nevek ellen harcolt (a teljesség igénye nélkül), mint Robbie Lawler, Tony Ferguson, Benson Henderson, RDA, Anthony Pettis, vagy éppen Darren Till. Kisfia születése óta még jobban pörög a friss apuka, egyedül Tony Ferguson ellen maradt alul, előtte három bunyót hozott zsinórban.

Gaethje más tészta: WSOF bajnokként jött a UFC-be, ahol mindent meg is mutatott magából. Iszonyat véres csatákat vívott a ketrecben, kiütéssel győzött, vagy őt csapták le, izgalomban soha nem volt hiány. Eddie Alvarez és Dustin Poirier bírtak csak vele, senki más nem tudta megállítani.

Most is ellenállhatatlanul nyomul majd előre, saját épségét sem kímélve bombázza Cowboyt, aki legendásan lassú kezdő. Ha ehhez hozzátesszük Gaethje remek földharcát, illetve lábrúgásait, rájövünk, hogy Cerrone-nak mindent túl kell élnie ahhoz, hogy hozza ezt a harcot. Persze, okos, taktikus és pontos harcmodorral ez sem lehetetlen.

Tipp: Gaethje 1,54

Kapcsolódó cikkek