Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Askar Askarov vs. Brandon Moreno

A Golyó vajon átüti az Orgyilkos bébi páncélját? Azaz legyőzi az orosz fiatalember a hazai kedvencet?

Moreno még mindig csak 25 éves, nem véletlenül van ott a „bébi” a nevében, de már 20 MMA-mérkőzés van a kesztyűiben, amelynek a háromnegyedét meg is nyerte. 15 győzelméből tucatnyi alkalommal győzött idő előtt, sőt, tízszer kopogtatta ellenfelét, őt magát pedig még soha nem ütötték ki, vagy fojtották le.

A The Ultimate Fighterben is feltűnt, ám ott hamar búcsúzott a versenyzők közül, ennek ellenére a szervezett kontraktust tett elé, amelyet alá is firkantott. Louis Smolka a legnagyobb skalp az övén, ám hazai közönség előtt valami nagyot kellene gurítania.

Askarov aligha fogja ezt hagyni, a 26 esztendős dagesztáninak eddig ugyanis nem akadt legyőzője. Igaz, csak feleannyi harcot vívott, mint mexikói ellenlábasa, ám 10 mérkőzésből egyszer sem engedte pontozásig a dolgot, mindannyiszor idő előtt finiselt. A földön érzi jól magát ő is, így penge birkózásnak lehetünk majd szemtanúi, néhány bjj-technikával vegyítve. Talán egy kopogtatás is beleférhet.

Tipp Askarov feladással nyer 3,50

 

Yair Rodriguez vs. Jeremy Stephens

A Párduc, hiába a legveszélyesebb nagymacskák egyike, legtöbbször mégis a fákon fekve tölti napjait, csak akkor indul vadászni, ha megéhezett és már lement a Nap. Nos, Yair Rodriguezre illik ez a becenév: a 26 éves mexikói fiatalember alig vállal mérkőzéseket, mindössze 13 találkozónál tart.

Persze, ebből csak kettőt veszített el, ugyanakkor a második egy nagy verés volt, Frankie Edgartól. Szép zsákmányokat is elejtett már: B.J. Penn, Dan Hooker, vagy a legutóbbi áldozat Chan Sung Jung, azaz a Koreai Zombi. Most hazai pályán egy nagyütőt kellene becserkésznie.

A vadász szerepében Stephens tündököl, 28-16-os mérlege elárulja, hogy néha elvéti a prédát. A pehelysúly kapuőre, aki óriási verést tud mérni a betolakodókra, ugyanakkor a nagyvadak könnyen széttépik. Már 2007 óta a UFC szekerét húzza, sok nagy csatát megélt veterán, veszélyes arcokkal nézett farkasszemet, mint például José Aldo, Cub Swanson, Anthony Pettis, Donald Cerrone, Max Holloway, Frankie Edgar, vagy éppen Zabit Magomedsharipov.

Ütőereje igencsak brutális, egy jól eldobott bomba után bármelyik ragadozó a földre rogyhat, ám a boksztudásán kívül másban nem bízhat. Rodriguezben ott van a meglepetés ereje, remek koordinációja és mozgáskultúrája van, látványos rúgásokkal megspékelve. A váratlan húzások sem állnak messze tőle, ezt láthattuk a Zombie ellen, akit remek könyökössel terített le, plusz a magasságbeli fölény is mellette szól.

Tipp: „El Pantera” Rodriguez 1,95

Kapcsolódó cikkek