Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A magyar válogatott ellenfele Ausztrália lesz.

Ausztrália-Magyarország, 21:00

Vízilabdában a világversenyek esetén mindig a második héten jönnek az igazi izgalmak. A magyar válogatott a Kanada elleni győzelemmel viszonylag könnyű nyolcaddöntőt biztosított magának, Argentína ellen pedig nem is volt nehéz dolga a Bíró-együttesnek. Most viszont már jönnek az igazi tétmeccsek, a negyeddöntőben nem lehet hibázni: aki továbbjut, biztosan éremért játszik majd, aki viszont kiesik, csalódottan fog távozni a vb-ről. 

Ausztrália veretlenül, csoportelsőként jutott tovább, igazán egy meccsen sem kellett megizzadniuk. A legszorosabb meccsük egy 12 gólos győzelem volt, ami bizony a magyar válogatott kezére játszhat, hiszen rögtön fel kell majd venniük a ritmust, ami nem lesz egyszerű. 

A mieinknek olyan szempontból tett jót a nyolcaddöntő, hogy a kulcsmeccseken kevesebbet játszók is tovább tudták szokni a hangulatot. Gangl Edina három negyeden keresztül védett jól, a fiatal Faragó Kamilla háromszor is betalált, de Máté Zsuzsanna is kétszer zörgette a hálót. 

“Azon kívül, hogy megint kiélveztük a közönség szeretetét, a szurkolást, azért azt láthattuk, hogy Argentína jobb csapat, mint Kolumbia. Ezáltal a lefordulásokon kívül védekezni is kellett. Vannak náluk olyan egyéniségek, akikre oda kellett figyelni, mert meg tudják lepni az ellenfeleket. Ez olyan értelemben nem sikerült, hogy odafigyeltünk. A kapusaink jól védtek, Edinát nem nagyon lehetett meglepni. Hasznos és építő jellegű volt ez a mérkőzés.”értékelt Bíró Attila. 

Némileg aggodalomra adhat okot, hogy Ausztrália a legutóbbi két alkalommal nyert a magyar válogatott ellen, ezek a találkozók azonban 2019-ben zajlottak. 

Ideje tehát megtörni a sorozatot!

Kapcsolódó cikkek