Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A magyar válogatott ellenfele az Egyesült Államok lesz, de ejtsünk pár szót az elődöntőkről is. 

Magyarország-Amerikai Egyesült Államok, péntek 21:00

Sokan és sokat elemezték már a magyar férfi válogatott olaszok elleni negyeddönőtjét. Sajnos ezen a találkozón nem jött olyan teljesítmény a csapattól, amire az egész tornán vártunk. Így pedig nem jön össze a hazai éremszerzés, ami nyilván óriási kudarc, és amiből az illetések levonják majd a következtetéseket. Ennek ellenére, éppen a hazai világbajnokság miatt nem engedhető meg a rossz hozzáállás, így komolyan kell venni az amerikaiak elleni meccset is. 

Persze ahogy a játékosok is elmondták, nem lesz egyszerű jó szellemben a vízbe ugrani ezeken a találkozókon. Az amerikai válogatott magabiztosan verte a többi tengerentúli alakulatot, az európai ellenfelek közül Szerbia és Görögország is simán verte, így minden bizonnyal a mieinknek sem lesz majd nehéz dolga. 

Olaszország-Görögország, péntek 16:00

A mieinket legyőző Campagna-együttesnek Görögország lesz az ellenfele. Az olasz csapat azt játszotta a mieink elleni találkozón, amit kellett, ennek pedig egy vb-elődöntő lett az eredménye. Most azonban emberükre találnak majd, hiszen a görög csapatnak is van egy jellegzetes stílusa. 2021-ben döntetlennel zárult a két csapat legutóbbi meccse, előtte pedig a görögök nyertek 10-8-ra. Talán tehát ők tűnnek esélyesebbnek, de a tornán az olaszok játszottak jobban. 

Spanyolország-Horvátország, péntek 19:30

A spanyol válogatott az az együttes, mely egyelőre minden meccsét megnyerte a világbajnokságon, igaz, a horvátok is csak egy görögök elleni döntetlennel “rondítottak bele” a mérlegükbe. A két együttes legutóbbi három meccsét a spanyolok nyerték, legutóbbi a tavalyi olimpia csoportkörében találkoztak. Most is a hispánok tűnnek esélyesebbnek. 

Kapcsolódó cikkek