Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Alaposan fel volt adva a lecke nekünk, hiszen sorozatban három futam is (Osztrák, Brit, Német) magasra tett a lécet a színvonal szempontjából, és jó lett volna, ha a Magyar Nagydíj sem fullad unalomba. Szerencsére ez nem is történt meg, bár az egész hétvégére előzetesen ígért nagyobb mennyiségű csapadék elmaradt, hiszen csak pénteken hullott jelentősebb eső. A hangulat ezúttal is pazar volt, köszönhetően a több mint 10 000 holland, és a 40 000 lengyel szurkolónak!

Főleg előbbiek lehettek boldogok, hiszen Verstappen indulhatott az élről, és sokáig meg is tudta tartani vezető pozícióját. A Mercedes azonban – még Lewis Hamilton kétségei ellenére is – kihozta a holland mögül az ötszörös világbajnokot, aki így az utolsó körökben végül frissebb gumiknak köszönhetően ismét megnyerte a Magyar Nagydíjat! A dobogó nagyon színes volt, hiszen annak alsó fokára – a csapattársát szintén a végén előző – Sebastian Vettel állhatott fel.

Hiába vezet azonban Lewis Hamilton összetettben több mint 60ponttal, és nyert meg az előző 3 versenyből 2-t is, Verstappen teljesítménye számomra mégis lenyűgözőbb: a Hungaroringen csak összejött végre neki az első F1-es pole pozíció, és a Honda javulásának is köszönhetően félelmetesen gyors lett. A bátorsága, önbizalma pedig eddig is megvolt, s jelenleg lassan 22 évesen egyértelműen jobb, mint a Mercedes 2. számú pilótája, és mint bármelyik Ferrari. Max Verstappen felnőtt és Hamilton elsőszámú kihívója lett!

Nagy kérdés persze, hogy mi lesz majd ősszel, hiszen Hamilton az elmúlt években pont ebben az időszakban volt elképesztően éles, s húzta be sorra a világbajnoki címeket. Ami miatt ugyanakkor a Red Bull bizakodhat az az, hogy a Honda újabb fejlesztési csomaggal rukkol majd elő talán már Belgiumban, de Monzában szinte egészen biztosan. Mindenesetre érdekes lenne, ha a holland meccsben tudna maradni, mert úgy tűnik, idén ő is abszolút bírja az idegek harcát, s azt hiszem mindenki megnézne egy végletekig kiélezett Hamilton – Verstappen csatát. Még az idén, akár a világbajnoki címert!

A nagy nyári szünet pedig már javában zajlik, s a következő versenyre egészen szeptember elsejéig kell várni, akkor viszont Belgiumban állnak majd újra rajthoz a pilóták.

Kapcsolódó cikkek