Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Hiába a jubileumi 125 év és a 200. Forma-1-es nagydíj, a Mercedes csak a két Alfa Romeo futam utáni büntetésének köszönhetően szerzett 2 pontot Lewis Hamilton révén. De ezt a leintés után még nem tudták, akkor úgy tűnt, kerek 0 ponttal zárja a hétvégét a német istálló, amire Hamilton időmérős sikere, és Bottas 3. rajtkockája után kevesen fogadtak volna. De arra is, hogy ennyire őrült versenyt látunk! Tucatnyi kicsúszás, meglepő hibák, rengeteg boxkiállás, és persze szakadó eső, amely mindezt generálta.

Az embernek az volt az érzése, hogy szinte pislogni sem mer, mert valami azalatt a kis idő alatt is biztosan történni fog. Nagyon ritkán, és utoljára fogalmam sincs, mikor éreztem ilyet futam közben: egyszerűen elképzelésem sem volt, ki nyer majd. Leclerc kiesik, Stroll vezet, Kvjat dobogós, közben Bottas is befejezte, Vettel már az első ötben…Csak kapkodtam a fejem!

Ez végre egy olyan futam volt, amelynek nem egy, hanem jóval több hőse volt. Verstappen megint csodát tett az esőben, és már több F1-es futamgyőzelme van, mint Bottasnak. Vettel a 20. helyről lett 2., és igen, kellett hozzá szerencse is, nade azt a 2 órát végig is kellett vezetni ám! S biztosak lehetünk benne, hogy a balul sikerült időmérő után nem duzzadt az önbizalomtól. És akkor ott van az orosz Kvjat, aki 24 óra alatt duplán ünnepelhetett, hiszen nem csak 3., hanem apa is lett. S történt mindez úgy, hogy a beteg Hamiltontól annyi hibát láttunk, mint talán idén összesen. Forma-1, tudsz te, ha akarsz! Silverstone után Hockenheim is kitett magáért! Felkészül: Hungaroring!

S ahogy az elején említettem, a két Alfa Romeo kizárása miatt nem csak Hamilton, hanem Robert Kubica is pontot szerzett! A lengyel még a 2010-es év utolsó versenyén örülhetett így utoljára, s most ismét. Elképesztő! Főleg úgy, hogy eddig szinte mindig megelőzte őt Russell, erre tessék…Minden, tényleg szinte minden totálisan kiszámíthatatlan volt, olyan, amilyennek minden versenyhétvégét szeretnénk! Ha ezen múlik, akkor használni kell egy kis esőgépet, nincs mese…A nagy nyári szünet előtt még egy futam van, ezt pedig Mogyoródon rendezik, úgyhogy hétvégén találkozunk a Magyar Nagydíjon!

Kapcsolódó cikkek