Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A cseh jégkorong bajnokság hétfői játéknapján nagyon érdekes összecsapásokat rendeznek, ahol jó esély nyílik a nem várt eredmények megvalósulására.


 

 

Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice

Egymást követő öt vereség után a komoly mélyrepülést szeretné megfékezni Tomáš Martinec legénysége, akik ezúttal a listavezetőt látják vendégül. Nem épp kedvezőnek tűnő párosítás ez, de az „oroszlánok” valójában nem rossz mérleggel állnak a két csapat közös múltját tekintve. Radim Rulík tanítványai idén nagy megtalálták a játékukat, ami főleg idegenben működik kiemelkedően, hiszen csak egy hosszabbításos vereségük van eddig. Ilyen mutatók mellett aligha tűnik reálisnak a vereségük, pedig azon felül, hogy egyszer minden sorozat megszakad, Zimní Stadion jegén már egynéhány szép szériájuk véget ért a múltban is.

 

Kometa Brno – HC Sparta Praha

Annak ellenére, hogy Martin Pešout nem számít rutinos szakembernek, hiszen ez még csak a második idénye a legmagasabb szinten a munkája magáért beszél, hiszen csapata idén akár a négy közé is odaérhet az alapszakasz végére. Minden adott ehhez, de most a legjobb formában lévő gárdát, a Miloslav Hořava által irányított fővárosiakat kellene legyőzni. A vendégek idegenbeli mérlege nem valami fényes, a DRFG Aréna pedig nem az a hely, ahol sok babér terem az odalátogató nem veretes támadósorral rendelkező csapatoknak.

 

Bílí Tygři Liberec – Vítkovice Steel

A korábbi évek döntőse nem tudja megközelíteni sem Patrik Augusta irányítása alatt azon sikereket, amikor egyetlen lépésre voltak a bajnoki címtől. A „tigrisek” most jó formába lendültek, de ennek fenntartásához a második helyezettet kellene most két vállra fektetni a Tipsport Aréna jegén, ahol nagyon nem megy nekik idén. Mindössze három győzelem és egy a hosszabbításban, ráadásul három fölötti kapott gólátlag, amit Miloš Holaň fiai jó eséllyel ki is aknázhatnak, hiszen ők az otthonuktól távol is előszeretettel hozzák magukat, köszönhetően a remek emberelőnyös játékuknak.

Kapcsolódó cikkek