Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A finn jégkorong-bajnokság már túl van a féltávon és kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok, így egy közvetlen riválisok közti csata és a bajnok meccse kerül terítékre.


 

 

JYP – TPS

Az utolsó selejtezős helyért harcol Jukka Rautakorpi legénysége, akiknek minden pontra nagy szükségük lenne most, hogy a playoffba jussanak. Odahaza a LähiTapiola Aréna közönsége előtt a közel három gólos átlaguk és a hosszabbításos sikerek révén pozitív a mérlegük, de kellene még ezen javítani, hogy a folytatásban ne csússzanak ki a rájátszásból. Az óév utolsó két meccsét elveszítő, de egy pontot azért begyűjtő Jussi Ahokas csapata ezzel szemben a play-in elkerülését szeretné megvalósítani, de ez nekik is csak győzelmek útján sikerülhet. Reménykeltő számukra, hogy az előző esztendő négy egymás ellenijéből hármat ők nyertek, ráadásul a legutóbbi idegenbeli csatát is, ami az 50%-os vendégmutatójukon is segítene, ha újfent sikerülne.

 

Tappara – Jukurit

Az előző idény alapszakaszgyőztese, majd bajnoka idén némileg gyengébben szerepel a hossz szezon során, de Jussi Tapola tanítványai ettől függetlenül hazai környezetben egész bíztatóan teljesítenek. A Nokia Aréna közönsége előtt csak háromszor nem szereztek pontot, ráadásul a három fölötti gólátlaguk is igencsak jónak mondható. Ezzel szemben Olli Jokinen együttese idegenben nem termeli a győzelmeket, sőt többször nullázott, mint szerzett pontot, amin az sem biztos, hogy segít, hogy ők viszont három fölött kapnak gólokat rendszerint. Egy nagy hajrával a hazaiak még odaérhetnek a második helyre, ami kellene nekik, hogy odahaza játsszák a playoff meccseik többségét.

Kapcsolódó cikkek