Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Molnár tizedes kétségbeesetten elkurjantotta magát „A tizedes meg a többiek” című filmben, miszerint „az oroszok már a spájzban vannak!”. Valahogyan ez történik a sportban, jöhet a meglepetés. Már régóta vagy pedig egyáltalán nincs is olyan, hogy gyenge csapat! Sehol! most éppen a kézilabda Eb-n.

Az hagyján, hogy a spájzban vannak, az semmi, már a nagyszobában mozognak, azok az országok, ahol a kézilabdával kapcsolatban nagyon mélyen kell benyúlnia az érdeklődőnek, hogy egyáltalán valami emléket kikotorjon.

Példának okáért a hollandok. A lány vonalon ragyogóan arcra ejtették a világot, hangos koppanással érkezett a leeső áll, amikor megnyerték a női vb-t. Igaz, azóta kicsit lejjebb vettek, de akkor is ott a mezükön a scudetto. Nagy csudájára járt a vaksz birodalma, egy ilyen csepp ország, hogy a csudába hozott össze annyi remek női kézilabdást, akikkel meghódították az összes kaput, játékosaikkal teletömték a gazdag klubokat, a semmiből. Nem a spájzból, vagy a kertből!

Erre most itt ennek a népnek a férfi verziója. Hja, kérem Magyarország hagyta magát beleringatni a hitbe, lehet, hogy tulipánt ragyogóan termesztenek, meg a sajtjuk is híres, kézilabdával hagyjanak már békét az itthoniaknak! A holland férfi kézi kábé olyan lehet, mint a pakisztáni vízilabda, így emlegette a köztudat őket! Nem hallott senki róluk, nincs mit izgulni!

Aztán tényszerűen az történt, hogy szövetségük harmadik nagy fellépésén a sárga mezesek kivették 20 ezer szurkoló hangját, sima győzelem a házigazda ellen. Egyszerű, szépen kivitelezett játékkal, szemernyi izgalom nem volt a meccsben, sőt annyira erős mentálisan a csapat, hogy az 58. percben a magyar csapat legjobbja, Székely kapus olyan pokoli cundergólt kapott, sokan fájdalmukban is emlékeznek erre!

Amúgy hollandkák nem álltak le a meglepetésgyárral, a toronymagas esélyes izlandi morcok is megkapták a magukét, szemben a magyarokkal annyi difivel, a látható krízisben Pálmarsson nagyfater riadót vezényelt, a végére csak hozták a meccset.

Bámulatos, hogy a hollandok milyen módszer mentén dolgoznak Németalföldön, az viszont biztos, hogy parádés a munkájuk eredménye!

Molnár tizedes már velük is riogathat!

Kapcsolódó cikkek