Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ez igen szép munka volt! Az 5. Final Four győzelem. Még akkor is, ha a korábbi ETO-s sikeredző egy furcsa kérdéssel próbálkozott zavart okozni. Ambros Martin pont úgy okoskodott, mint ha nem ő lett volna évekig a győriek vezetője. A döntő előtt azon töprengett a spanyol tréner, mennyire jó, ha ismét az ETO nyeri a tornát?  Ez egy igen álságos, tényleg csak a kavarásra alkalmas felvetés, egy olyan ember szájából, akit ez, míg a magyar csapat főnöke volt, nem izgatott!

A másik nagy dicsőség, hogy a sok külföldi szaki után végre egy magyar ember is lehetőséget, bizalmat kapott az amúgy mindig szupersiker orientált klubtól. Danyi Gábor cseppet sem foglalkozott az ellenszéllel, megvalósított a tervét, bőven úgy is, hogy bombaerős csapatából páran szépen kicsúsztak.

Néhányan úgy gondolták, hogy új helyen próbálják magukba visszahozni a kedvet, megpróbálják a sztárallűrjüket más csapatnál elviseltetni. Danyi erre is prímául reagált, annyira szépen, hogy pár manökent nélkülözve is megnyerték a tornát. Még úgy is, hogy szinte milliméterre pontosan megismétlődött a tavalyi mutatvány. Akkor is egy kapus, Kiss Éva végső bravúrja kellet a sikerhez, idén Grimsbö nyomta a csapat kezébe a kupát. Ha hideglelősen, de még az is belefért, hogy az utolsó magyar időkérésből, – 40 másodperccel a vége előtt- szinte semmit nem tartott be a vérprofi, simán elment a saját feje után, aztán majdnem borult minden.

Nora Mörk visszatérését látva, amely igazából csak szimbólum volt, talán már nem is olyan nagy baj, hogy az asszony lelépett a jól és megbízhatóan fizető Bukarestbe. Nagy köszönettel tartozik a kicsi nő, mert helyet kaphatott a csapatban, ez is mutatja Danyi nagyságát. Ha csak az vesszük, hogy hasonló átigazolási varia miatt Adrien Rabiot a focis PSG-ből hónapokkal ezelőtt kivágták, és szegény Petrjak Fradis vitézt még mez-számszakilag is leragasztották, a Vidis lelépése után. Mörk meg ott visonghatott a győztes fotózáson.

Jöhet a fogadás a győztes Győri ETO-nak!

Kapcsolódó cikkek