Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ha gyorsan gyérülő sérójú férfi mondjuk éppen Pamplona egyik külvárosában, egy iszonyat huzatos utcán menekülne a borzasztóan idegesítő ördögszerkerek elől, kiszáradt ajakkal várná, hogy régi eredményei origóján megszólítsa egy magyar, aránylag tehetős, tehát még európai szinten is mocskos gazdag klub egyik fővezére: mit szólna, ha Szegedre hívnák edzőnek? Biztos teli szájjal jelezné, bár a protokoll nem így írja, hogy csak ezt kéri, és ha kell, akár azonnal elhagyja az addigi életét és beleugrana a kalandba, bár igazság szerint azt sem tudja hová menne.

Aztán évekig nem tanulna meg semmilyen nyelven, még angolul sem, azt meg pláne nem, hogy az adott országban, mondjuk Magyarországon legalább udvariassági szinten, makogva is megértesse magát, sőt inkább sehogyan! Ha gáz van, rettenetes önbizalmából megerősödve inkább beleveri a csúfot az egész országba, hogy itt milyen egy tré a képzés, bármilyen koncepció helyett igazolna fáradt csatalovakat, virsli jövőképpel. Akiknek igazából már tökmindegy hol legelésznek, minimum befektetéssel a lehető legtöbbet próbálják meg kihozni, iszonyat pénzért, semmi melóval, főként a zűrös meccseken.

Kényelmes cucc, kevés kockázat, inkább a lötyögés, mint a fene BL Final Four.  Aztán ha úgy adja, képesek lesznek nullát mutatni az szezon legfontosabb meccsén, 11-el égni a Veszprém ellen, semmi vész, a kopasz tréner majd elküld mindenkit a francba, így hozott le már hét évet!

Különben ez a szitu nem csak a Dél-Alföldre igaz, mindenhol kimutatható a túlélő külföldi paraziták életmódja. A kiégett harcosok csapatostul jönnek a magyar bajnokságba, egymásnak adják az okosságot: tuti a kártya, párszor odarakják magukat, de különben simogató, bársonyosan langyos víz az egész.

Amúgy botrány, ahogyan a bajnoki döntő első meccse után a kopár fickó lerázta magáról a felelősséget, rángatta a vállát, spanyolul magyarázta a mínusz tizenegyet. A főfőnök meg eszi a mentegetőzést, nem tud mit tenni, azt mondja az edző, ebből ennyi jött ki, nem tehet semmiről. Csak a Skypeon, buszon kirúgott játékosok száját kellene befogni, azok csaholnak a nem túl gerinces trénerre.

Fogadjunk, már páran sejtik, mi lehet a hiba?

Kapcsolódó cikkek