Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az Unibet élő sport közvetítés funkciója népszerű a felhasználók körében. Ezen útmutató segítségével pedig még többet megtudhatsz az élő kézilabda stream részleteiről. Az Unibet TV-nek köszönhetően, rengeteg kézilabda mérkőzést nézhetsz végig élőben, a világ minden tájáról. A kézilabda fogadás rajongóinak ez óriási segítség, hiszen a mérkőzések alakulásának fényében tudják megkötni a győztes fogadásaikat.

Az élő kézilabda közvetítés eléréséhez nem kell mást tenned, mint bejelentkezni a felhasználói fiókodba, rögtön ezután pedig el is kezdhetsz szemezgetni a jobbnál-jobb kézilabda meccsek és oddsok közül.

Fontos, hogy a felhasználói fiókba történő bejelentkezés után azonnal hozzáférhetsz az Unibet TV szolgáltatásaihoz, és a teljes stream kínálathoz.

Az élő kézilabda közvetítés az Unibet TV kínálatának egyik legnépszerűbb szegmense, a világ kézilabda mérkőzéseinek elképesztően széles választéka érhető el itt.

Élő kézilabda közvetítés: a legnépszerűbb bajnokságok és kupasorozatok listája

Világbajnokság – Élő közvetítés

A sportág valódi ünnepe a világbajnokság, amelyet minden második évben rendeznek meg, váltogatva a női és a férfi tornákat. Összesen 32 nemzeti válogatott kvalifikálja magát a tornára, amely a csoportkörök után középdöntővel, negyeddöntőkkel és elődöntőkkel folytatódik, végül pedig a fináléval zárul.

A kézilabda fogadás veteránjai jól tudhatják, hogy a magyar válogatott is visszatérő vendége a megmérettetésnek, azonban nem honfitársaink sikereitől hangosak az arénák. A skandináv csapatok, illetve Németország, Franciaország, és Spanyolország hármasa a legdominánsabb, de Oroszország, Brazília vagy éppen Hollandia válogatottjának mérkőzéseit is érdemes elcsípni egy-egy online kézilabda közvetítés során – klasszis megoldásokból és gólokból ugyanis aligha hiány az említett csapatok összecsapásain!

Nézz élőben világbajnoki meccseket 

Európa-bajnokság – Élő közvetítés

A kézilabda alapvetően európai sportág, az öreg kontinensen találhatók a világ legerősebb válogatottjai. Kivételt talán csak a brazilok és a dél-koreaiak képeznek, ám ezen két csapat hiányában is óriási csatákat hoz az Európa-bajnokság. A kontinenstornát szintén kétévente rendezik meg, a világbajnoksággal felváltva, itt azonban csak 24 ország válogatottja képviselteti magát. Az esélyeseket illetően itt sincsenek komoly változások: a férfi mezőnyben Izland, Portugália és Szlovénia azonban mindenképpen említést érdemelnek. A magyar válogatott szintén az Európa-bajnokság visszatérő résztvevője, vagyis az Unibet TV élő kézilabda stream kínálatából érdemes lehet kiválasztani honfitársaink összecsapásait.

Nézz élőben Európa-bajnoki meccseket 

Bajnokok Ligája – Élő közvetítés

A sportág legerősebb klubcsapatainak gyűjtőhelye, a kontinens legrangosabb kupasorozata, amelyben a legnagyobb sztárok küzdenek hétről-hétre. A női és a férfi kézilabda Bajnokok Ligájára is igazak az alábbi állítások, ráadásul mindkét sorozat esetében két-két magyar klub is ott van a legjobbak között. A nőknél a Győri Audi ETO KC és a Ferencvárosi TC, míg a férfiaknál a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged.

A csapatok célja, hogy a csoportkört és az egyenes kieséses szakaszt túlélve, eljussanak a szezon végi négyes döntőbe, vagyis a Final Fourba. Az egy hétvégén át tartó esemény a sportág valódi ünnepe, amelynek elképesztő hangulatát az online kézilabda közvetítés nézése közben te is átélheted. A magyar csapatokon kívül pedig a legjobb francia, német, dán, orosz, spanyol klubok rangadóit is figyelemmel követheted.

Nézz élőben Bajnokok Ligája meccseket 

EHF Európa Liga – Élő közvetítés

A második számú európai kupasorozat, amelyet a német csapatok teljesen uralmuk alá hajtottak a férfiaknál. A nőknél gyakran változik a bajnok nemzetisége, ráadásul a magyar csapatok sem teljesítenek rosszul a sorozatban. A Pick Szeged volt az utolsó nem német győztes a férfiaknál, míg a nőknél a Siófok ért fel a csúcsra. Az Európa Ligában minden évben szerepelnek magyar klubok – erről magad is meggyőződhetsz az élő stream nézése közben!

Nézz élőben EHF meccseket 

Német bajnokság – Élő közvetítés

A világ legkeményebb férfi kézilabda bajnokságának mérkőzései sem maradhatnak ki az Unibet TV kínálatából. Egyedül a francia pontvadászat érhet a Bundesliga nyomába, ám a PSG-Nantes-Montpellier hármas sem versenyezhet a germánok Kiel-Magdeburg-Flensburg-Hamburg-Füchse Berlin-Rhein-Neckar Löwen hatosával, na meg az összecsapások elképesztő tempójával.

Nézz élőben német bajnoki meccseket 

Unibet TV – Élő kézilabda közvetítés

Az Unibet TV által élőben sugárzott kézilabda mérkőzések megtekintéséhez csak egy felhasználói fiókra van szükséged, amelynek létrehozása után az asztali gépeden, a laptopodon vagy az okostelefonodon merülhetsz el az élő kézilabda közvetítés kínálta eufóriában. Ne feledd, a mérkőzések során a legjobb oddsok folyamatosan változnak: érdemes tehát résen lenni, hogy mikor kínálkozik a legkiválóbb alkalom egy élő fogadás megkötéséhez!

Az Unibet teljes kézilabda fogadás kínálata a „kézilabda” fül alatt érhető el, a honlap bal oldali menüjében: kattints az ikonra és válogass az európai nemzeti bajnokságok, az öreg kontinens kupasorozatai, valamint a világesemények mérkőzései közül!

A sportfogadás fülön a legjobb oddsok, míg az Unibet TV kínálatában a legizgalmasabb élő kézilabda közvetítések várnak!

Kapcsolódó cikkek