Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A magyar csapat szereplése mellett a többi negyeddöntőre is érdemes figyelni, hiszen egyik meccsen sem lehet megnevezni az egyértelmű esélyest.

Norvégia-Spanyolország, szerda 18:00

Két teljesen eltérő stílus csap össze a magyar mérkőzéssel párhuzamosan. Norvégia a skandináv csapatoktól megszokott gyors játékot játssza, a spanyolokkal kapcsolatban pedig ugyan minden évben elmondják, hogy most már nem jutnak majd olyan messze, valahogy csak nem akarnak kikopni az élmezőnyből – hiába játszanak az ellenfélnél lassabb, dominánsan pozíciós játékot. Merüljünk el kicsit a két csapat statisztikájában is. A norvégoknál természetesen Sander Sagosen szerzi a legtöbb gólt, de Barthold és Johannessen teljesítményét is dicséret illeti. A spanyoloknál Alex Dujsebajev a házi gólkirály, de összességében jobban eloszlanak náluk a találatok. A negyeddöntőben is a rutin fog számítani.  

Franciaország-Németország, szerda 20:30

Bár erős a mezőny, de talán a legkiegyenlítettebb negyeddöntőnek ez számít. Mindkét csapat csoportdöntőt vívott a legutóbbi fordulóban, a franciák végül viszonylag simán verték a spanyolokat, Németország pedig egy végletekig kiélezett mérkőzésen szenvedett vereséget Norvégia ellen. Ebben a találkozóban benne van a német csapat elmúlt néhány éve is: közel vannak, képesek szoros meccset játszani topcsapatok ellen is, de azért a saját árnyékukat ritkán lépik át. A németek legjobb játékosan ezen a tornán egyértelműen Juri Knorr, a franciáknál a heteseket is elvégző veszprémi Kentin Mahé a legeredményesebb, de összességében náluk is szépen eloszlanak a találatok. A németeknek nem ez a meccs hozza majd meg az áttörést. 

Svédország-Egyiptom, szerda 20:30

A házigazda Afrika legjobbjával csatázik majd a legjobb négy közé jutásért. Szegény Egyiptomnak most kijut a skandináv csapatokból, és a dánok meg is mutatták ellenük, hogy ők azért egyelőre más szintet képviselnek. A svédek is erre készülnek – a házigazda (a magyar csapat szerencséjére) hibátlan teljesítménnyel zárta a középdöntőt, és egyelőre nem nagyon látszik, ki állíthatja meg őket. A legutóbbi mérkőzés alapján pedig Egyiptom sincs olyan formában, hogy reálisan meglepetést okozhasson. 

Kapcsolódó cikkek