Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Úgy hírlik, hogy Nora Mörk a szezon végén kilép Győrből, hazamegy Dániába vagy igazából még senki nem tudja hová, de Győrből el, az biztos. Eközben Groot aktájából is egyre cifrább tények kavarodtak a címlapra. Az alapeset az, hogy az irányító befuccsolt, megtelt, kiégett, elege van ez egészből, valami mást akar kezdeni az életével. Tényleg létezik ilyen.

Ekkor azt várná az ember, hogy Groot elmegy szakállas albán kecskepásztornak, magányos holland péksütemény készítőnek, esetleg hobóként éli az életét a Földön. Ez tényleg belevágna abba a folyamatba, amit a holland asszony kimondott, kész, vége, megtelt, mást akar, nem Győrben és nem kézilabdát. Nehezen elfogadható, ám annyira beleállt a befejezésbe, hogy nem is vitázott vele senki. Egy kicsit Bartha klubelnök morgott, azt meg pont nem hallotta meg Groot. Közben persze kiszivárgott róla, hogy szeretett sportja mégsem annyira brutál, ha úgy adná az élet, a főhősnő talán bevállalna egy kis dán vagy francia haknit. Akkor viszont egyből felcsattan a kérdés: mi volt ez a nagy cirkusz?

Nora Mörk meg gyógytorna közben posztolta gondolatait, bár ez azért nem teljesen igaz, hiszen személyesen nem ő jelezte távozási szándékát. Az újságírók elemezték a kérdést, hogy a súlyos sérüléséből éppen lábadozó balkezes sztárnak hol lesz az új munkahelye? Ez talán még váratlanabb téma volt, mint a hollandé, egy gyors fej-gyomor-fej ütéskombináció a győri klubvezetésnek.

A kérdés csupán annyi, és nem az elkeseredés miatt, pusztán érdeklődés szintjén: a kézilabdázás Real Madridjából hová megy bárki is? Talán az új egyesületben nem kell annyit edzeni, az ellenfelek tiszteletből félrehúzódnak majd egy kapura törés alkalmából? Elég lesz felmarkolni a gubát, vasárnap kimenni a meccsre, szórni pár mutatós gólt, aztán haza, folytatni a kiégésen való siránkozást?

Fogadjunk, hogy ezt ők sem gondolják komolyan!

Kapcsolódó cikkek