Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Gyönyörű szépen kényeztette a magyar kézilabda a sportág szerelmeseit!

A kábító bejgli után, a frisset hozó juhbeles virsli előtt, megannyi első osztályba sorolt meccset láthattak a népek! Pár izgalmas méta becsusszant, ide nem tartozik a Kisvárda-FTC női összejövetel. A vendégek miatt vagy a tévé jelenléte okán, a hazaiak meglehetősen rosszul kéziztek. Példának okáért, a várdaiak egyik óriási tehetsége fáradhatatlanul bombázta a csarnok hátfalát, a többiek meg totál elfelejtették a sportrendezvény okát.

A Debrecen-Győr rangadó izgalmakkal teli zsákkal érkezett. Nem véletlen, a háziak esélyt láttak, hogy elcsípjék Magyarország kirakatcsapatát, akik az utóbbi időben már nem is annyira bezzeg, sokkal inkább szorongóbb, költségvetésükhöz és aranyérmeik sokaságához méltatlan módon játszanak. Mostanában rendszeresen. Ugyanakkor Debrecenben a fiatalság szeleburdiságának is betudhatóan győztek a győriek. Nagy meccsként emlegették, a nézelődőknek feltűnt a rengeteg hiba, végül mégis csak a jóra emlékeztek.

Aztán a szűk siker után megjelent az interneten egy bátor, szókimondó, tényeken alapuló dolgozat, amit Vanyus Attila, győri legendagyáros biztosan nem szívesen olvasott, viszont az igazával nehezen lehetett vitatkozni. Hogy tudniillik, ez az ETO manapság fáradt nők gyülekezőhelye, a fiatalság alig kap szerepet, magyarság meg éppenhogy. Érdekes tény, amit az írás taglalt, a csapatot jobbára 30 körüli vagy annál idősebb sportolók alkotják. Oké, hogy Katrin Lunde sem ifikorú, viszont előtte a csapatában igenis ott az új erő.

Különös tény Yvette Broch visszatérése. A holland – kiégésre hivatkozva – elvonult Magyarországról, majd pár év múlva rájött, mégsem olyan rossz ez a hely. Kevés a strapa, évente két éles meccs a Fradi ellen, májusban a BL négyes döntő. Cserébe finom fizetés, ami német pontossággal érkezik. Broch-kal egyébként csak sűrűbben vannak az ETO-ban, nem többen. Ahogyan Martin edző szolidabb kujtorgás után bevallotta: szerelmes a városba. Csakhogy manapság ez már plátói, a spanyol ember tehetetlenül sodródik az enervált csapattal. Hiányzik a tűz, a siker éhsége. Ami látható, az a kötelező. Az arcokat rendre csúfítja a kétségbeesett tekintetük, idegölő kapkodás, egyre gyakrabban, mint a tervszerűség. Nyáron pedig újabb szépkorú nők érkeznek…

Jó hely ez a Győr! Már mindenki tudja!

Kapcsolódó cikkek