Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen névvel, jó nem pontosan azzal, egyszer azt mondom a románokról, hogy tökös népek. Nekik amúgy az egész, Japánban zajló női kézilabda vb-n egy dolog volt fontos, a magyar csapatot legyőzni.

Szegény Pintea, aki a Győrben olyan bámulatosan játszott, ott tartózkodásának minden pillanatát élvezte, csodálatos dolgokat művelt zöld-fehér mezben. Beállósként szinte tökéletesen pótolta a Győrt váratlanul és meghökkentő módon cserbenhagyó Heidi Lökét. A váratlanság csak a hétköznapi ember számára jutott hírként, különben lehet, hogy már napok óta tárgyaltak, a győrieknek eléggé fontos, mi több konkrétan életbevágón, de minimum BL-döntőt érően fontos, hogy a norvég energia bomba Audiban üljön! Lelépett, manapság egyedül veri rommá a BL-résztvevőket, a Fradi kétszer is kapott az ő munkásságából egy komoly tartalmat.

Szóval, Pinteát a szezon végén kidobták, vélhetően neki eléggé erős motivációt jelentett megmutatni, mit veszített az ETO, hogy csak úgy lazán lemondott róla. Az egész meccsen látszott, a román nők nagyon motiváltak voltak, igaz a győzelmükhöz kellett a magyar válogatott nem túl erőteljes, vereséghez vezető végjátéka, amitől még nehezebben feldolgozható a hatgólos előnyről bekövetkezett egy gólos vereség. Most már, hogy szépen eltávolodtam, viszont jól körbeért minden, jöhet a következmény. A házigazda Japánoktól elszenvedett 17 gólos csöveztetés után, – ami előtt, a magyarok elleni siker után oly magasra horgadt a románok térereje, kitört a balhé. Nem a szövetségben, ott még lapítanak, hanem azok körében, akik erős nevek a balkáni ország kézilabda életében. Csúnyán nekiestek a svéd edzőnek, pont tettek arra, mekkora jósággal hozta a csapatot a középdöntőbe, az addig eltakart indulat kitört a felszínre. Duplacsöves puskával lövik Tomas Rydét, kegyetlenül küldik a kritikát, sarazzák a tesze-toszaságát, előjöttek, hogy a Ryde és segítője csak a nagy zsé miatt vállalkozott a kalandra, nem érti játékosok nyelvét, így nem lehet gyújtó beszédet tartani egy nemzeti csapatnál!

Nem nagy pénzben, mégis fogadjunk, kidobják Tomas Rydét a román szövetségből!

Kapcsolódó cikkek