Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ez az igazi jófogás.hu! Ahogyan a jobbára ifjú magyar suhancok ezidáig a kézilabdához értek, szóval az nagyon jó üzlet volt! Mert tényleg csupa rácsodálkozás ez az egész kontinens torna! Azon túl, hogy Möszjó Gallia kiírta magát az idei Eb tornáról, és az orrukat mindig rettenően magasan hordó dánok jelen állapotukban kicsit a földre lógatják a tekintetüket, az is igen érdekes, ám a hazafiasságot jobban érdekli, hogy a magyar férfiak megint mit tesznek!

Ezúttal csupa pozitív szövegkörnyezetben. Mert a sportot szerető közvélemény feszülten féltette a válogatott férfiakat! Csupa szerény korú ember, akik klubjaikban nem főszereplők, inkább statiszták voltak. Jó, ez annyira nem igaz, mert Mikler Roland nélkül sem a Veszprém, sem pedig a Pick nem annyira fényes, Bánhidit pedig óriási meglepetésre, magyarként világklasszisnak tartja az egyébként a magyarokat kicsit sajnáló Carlos Pastor klubedző. A többieket, főként az ifjakat alkalmanként inkább egyik helyről a másikra passzintották, minimális jövőképpel, közben rohanó, ki nem használt idővel. Páran azért okosan rájöttek, klassz, ha valaki a Veszprémhez vagy a Pickhez tartozik, óriási életérzés a győztes meccs végén a pálya közepére alkotott körben táncikálni, esetleg kilesni a zord profiktól valami rafináltságot, meg a csapatképen ragyogni, ha maga a játék, az ottlét értelme a fizetésen kívül más lehetőséget nem ad!

Akik ebbe beleuntak, elmentek külföldre, mint annak idején a céhlegények, tanulni, tapasztalni, erősödni, mást kultúrát tanulni! Kiderült ez az igazi embert próbáló feladat. A világjárásnak az eredménye egészen jól látszott az eddigi két meccsen! Nem volt reszketés az utolsó perc terhétől, kevesebb alkalommal született rossz döntés éles pillanatban, oké nyilván pár hiba becsúszott, de akkor is!  Az edzők is jól kavarnak valamit, mert inkább az ellenfél reszket, a nem leszegett tekintettel dolgoznak a magyar fiúk, hanem dacos nézéssel, a járásuk meg egyenesen büszke! Jó látni a szokatlant, eddig ritkán látott szépség a csapat mozgás, tervszerű, fegyelmezett!

Büszkén fogadható a magyar férfi kézilabda-válogatott Eb teljesítménye!

Kapcsolódó cikkek