Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ami az egészben a legfontosabb: ha egy férfi kézilabdacsapat a Bajnokok Ligája legjobb előadására, a Final Fourba kívánkozik, akkor egyáltalán és soha, de soha nem szabad kikapnia 10, 8 vagy akár 6 góllal!

Ha nem megy, és kiesés, utána fölösleges azt fröcsögni, hogy kutyák voltak a játékvezetők, nem fújtak hazai pályát (amúgy meg mi az, hogy hazai pálya? Valami titkos kötelező a vendéglátó kedvében járni, még akkor is, ha az kalapáccsal veri szét az ellenfelét?). Unalmas, ronggyá használt mentegetőzés, sok fölösleges vicsorgás. Figyelni kellett volna az első meccsen, és nem kukát játszani, meghülyülve ziccert kihagyni. Aki ezt mutatja, semmi keresnivalója a legjobbak között. Az milyen volt, hogy a világ legnagyobb kézilabdás királyának kikiáltott Mikkel Hansen rosszabb volt, mint éjjel beesni a hűtőbe, felhajtani egy nagy pohár jól kinéző folyadékot, ami úgy festett, mint egy korty bor, aztán kiderült, hogy a nagyságos asszony gyantája kihűlőben, a szőrtelenítés után, de még a leszűrés előtt. Kész volt a csóka, totál zátonyra futott, pedig az a tíz mínusz csúnyán ott lebegett őfelsége orra előtt!

A franciák kapaszkodhattak, a végére úgy lecsúsztak, mint macska a bádogtetőről. Mutatták a PSG fejeseit, kivonultak ünnepeltetni magukat, mert nehogy már a lengyelek továbbjussanak. Aztán olyan volt az arcuk, mintha közvetlenül a teve kipufogóját nézték volna tök közelről. Bíztak abban, a focisták szénné égése utána itt vigasztalódhatnak, nem. Sagosen bébi is csak lötyizett, nem így ismerte őt a világ, lehet elege volt a párizsiból. A szegediek is keményet koppantak, már Szkopjéban! Egy nyolcassal a busz kerekében nem olyan könnyű hazajönni, azt a nyolcast meg kikalapálni egy ilyen dühös Vardar ellen, szép kihívás! A macedónok sík idegek és éhesek voltak, állítólag kilenc hónapja nem kaptak fizetést, Skube bosszúból ment hatalmasat, kitoltak vele Szegeden. Az összes Pick-es idegen besült, az egyik mutogatott a közönségnek, bíztatva őket, közben az ordító helyzeteket kihagyta.

Kiestek, pedig sokan fogadtak a nagyhalakra!

Kapcsolódó cikkek