Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Sajnos úgy alakult, hogy két nagyon fontos kézilabdameccset is szinte egyidőben játszanak a mai napon. 

Brest Bretagne-Győri Audi ETO, szombat 18:00

Kezdjük a lányokkal, ahol a tét már a legjobb négy közte jutás a BL-ben. Két hónappal ezelőtt valószínűleg azt mondtuk volna, hogy bár veszélyes ellenfél a Brest,  a Győr minden bizonnyal simán jut majd tovább. Ehhez képest jött a Fradi elleni bajnoki vereség, ami miatt ráadásul még a további NBI-es találkozónak is lesz jelentősége, illetve hát mindez nem volt jó hatással a csapat önbizalmára. Ráadásul elvesztették két meghatározó játékosukat is, Silje Solberget sérülés miatt, Kari Brattsetet pedig várandóssága nyomán.

A Brest azon kevés csapat egyike, amelyiknek jó emlékei lehetnek a Győrről, hiszen tavaly az elődöntőben ők ejtették ki Ambros Martín csapatát. A kétmeccses lebonyolítás mindenképpen a magyar együttesnek kedvez majd, de nem lesz veszélytelen a találkozó: Darleux és Toft személyében két remek kapus igyekszik majd megnehezíteni Oftedalék dolgát, a mezőnyjátékosok közül pedig Fauske, Toublanc és Foppa jelentheti a legkomolyabb veszélyt. 

A Győriek számára akár még egy minimális különbségű vereség is beleférhet, de a legvalószínűbb eredmény – még ha kézimeccsen furcsa is ilyet mondani – a döntetlen. 

Pick Szeged-Telekom Veszprém, szombat 17:15

Tavasszal mindig sűrűsödnek a két csapat egymás elleni meccsei, ám még így is ritka, hogy egy héten belül kétszer is összecsapjanak a gigászok. A kupa elődöntőben a Veszprém azzal az előnnyel gazdálkodott jól, hogy ők futottak neki sokkal jobb állapotban a meccsnek, és remekül használták ki a Kékek gyengébb periódusait. A Szeged ennek ellenére a legjobb tavaszi találkozóját játszotta le, és hazai szinten egyértelműen visszajött a játékba. A két klub parázs viszonyára minden bizonnyal  a szegediek csütörtöki, igen szerencsétlen kommunikációja is rátett egy lapáttal, az tehát egészen biztos, hogy érzelmekből nem lesz hiány. 

Ez a meccs nem létfontosságú a Veszprémnek, de egy győzelem nagyon sokat lendíthetne a Szegeden, így az ő szempontjukból érdemes lenne kivenni a szelet a szegedi vitorlából. 

Ez azonban most nem sikerül majd, a Szeged hozhatja a mérkőzést. 

Kapcsolódó cikkek