Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Ferencvárosnak hat gólos hátrányból kellene felállnia. 

Metz-FTC-Rail Cargo Hungaria, vasárnap 14:00

A délutáni idősávban a Ferencváros gyakorlatilag az esélytelenek nyugalmával lép pályára, hiszen az első mérkőzésen 25-31-re kaptak ki a Metz-cel szemben, egy olyan mérkőzésen, ahol bár egy pillanatig sem volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat, el lehetett volna érni korrektebb eredményt. Elek Gábornak teljesen igaza volt az utolsó időkérés alkalmával, egy jobb végjátékkal 2-3 gól körüli lehetett volna a különbség, ami persze még mindig messze van az ideálistól, de legalább némi remény maradt volna. Most viszont igazából abban bízhat a magyar csapat, hogy a tét nélküliség szokott segíteni az együttesnek, de a Metz ebben a szezonban egy pillanatig sem mutatkozott olyan csapatnak, amely ellen le lehetne dolgozni ezt a különbséget. 

Még akkor sem, ha sikerül az, ami tavasszal még egyszer sem jött össze a magyar csapatnak; hogy a két átlövő, Klujber és Bölk egyszerre nyújtson jó teljesítményt. 

CSM Bukarest-Esbjerg, vasárnap 16:00

Talán az egyetlen olyan párharc, ahol maradtak valós izgalmak a visszavágóra. Az Esbjerg az első találkozó második félidejében már 6-7 góllal is vezetett, ekkor pedig úgy tűnt, hogy akár a továbbjutás is eldőlhet majd, ám a Bukarest vissza tudott jönni (sőt, akár ennél is szorosabb lehetett volna a végeredmény), a négy gólos különbségnek köszönhetően pedig abszolút nyílt a párharc. Ez a két csapat a keretek erőssége alapján igen közel van egymáshoz: a Bukarestben talán több az ismert név, az Esbjerg első sora viszont Mörkkel és Reistaddal abszolút világszinvonalú. Ebből akár kikerekedhet a BL egyenes kieséses szakaszának második (az első az előző körben a Krim és a Rapid csatája volt) utolsó percig izgalmas csörtéje. 

Kapcsolódó cikkek