Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 A Pick Szeged igen meglepő vereséget szenvedett az előző fordulóban, úgy tűnt, hogy senki sem érti igazán, hogy mi történt, mindenkit hidegzuhanyként ért a norvég csapat teljesítménye. Nincs azonban idő a szomorkodásra, hiszen rögtön a csoportrangadó következik a Kékek számára.  

THW Kiel-Pick Szeged, szerda 18:45 

A THW Kiet többször tört már borsot a szegediek orra alá, emlékezhetünk több olyan egyernes kieséses párharcra, mikor a németek ütötték el a nagyobb álmoktól Juan Carlos Pastor csapatát, ráadásul úgy, hogy mindig hazai pályán tettek szert nagy előnyre, majd a második meccsnek szinte már tétje sem volt. Így tehát a Sparkassen Arénából nincs sok kellemes emléke a magyar csapatnak, a Kiel azonban idén egyáltalán nem tűnik verhetetlennek, és ezt ki is lehetne használni. A Kielnél egyelőre kitűnően teljesít az elnyűhetetlen Domagoj Duvnjak, Niklas Ekberg, és természetesen Sander Sagosen, akivel kapcsolatban épp nemrég röppentek fel a pletykák, hogy hazaigazolhat, a hírek szerint ugyanis új skandináv sztárcsapat van születőben. Ennyire persze ne szaladjunk előre, hiszen bőven kínál izgalmakat a szerdai meccs, ahol a Szegednek elsősorban a két átlövőposzton kell majd javulnia, ha nyerni szeretne. Szoros meccs lesz, de a Kiel érvényesíti majd a papírformát.  

Tipp: A THW Kiel nyer 

Elverum-PPD Zagreb, szerda 20:45 

Két olyan csapat, amellyel nem igazán foglalkoztunk még ebben a szezonban. Az Elverum, ahogy említettük, meglepetésre idegenben győzte le a Pick Szegedet, a Zagreb viszont jelenleg egy ponttal áll, így ők tűnnek – a Meshkov mellett – a leggyengébbnek a csoportban. Két magyar jobbátlövőt is figyelhetünk majd, hiszen Máthé Dominik és Leimeter Csaba is pályára léphet majd, minden bizonnyal azonban előbbi csapata fog örülni a meccs végén.  

Tipp: Az Elverum nyer 

Kapcsolódó cikkek