Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Túl vagyunk a csoportkör felén, kezdenek körvonalazódni az erőviszonyok, és kijelenthető, hogy a magyar csapatok nem állnak rosszul, bár azért a Veszprémnél az utóbbi időszakban nem az elvárt eredmények jöttek. Most azonban itt a lehetőség a javításra, fontos is lenne, hogy a téli szünetet megelőző mérkőzéseket jól tudják zárni a magyar csapatok.  

Telekom Veszprém-Motor Zaporizsja, csütörtök 18:45 

Elképesztően felemás idáig a Telekom Veszprém szereplése. Ha a szezon előtt azt mondjuk, hogy nyerni fognak a Barca és a PSG ellen is, de kikapnak a Bukarest és a Motor ellen, valószínűleg nem sokan hittek volna nekünk. Pedig így történt, ennek kapcsán viszont fontos körülmény, hogy előbbi két meccset a Veszprém Arénában játszották, míg utóbbi kettőt idegenben. Most ismét otthon lépnek pályára, ez pedig segíthet abban, hogy visszavágjanak az ukránoknak, ami fontos lenne a továbbiak szempontjából. Lékai Máté egyre jobb formában, ez mindenképpen üdítő, de a többieknek is fel kellene javulnia támadásban. A Motor semmi különösebbet nem csinált, csupán üzembiztosan hozta azt, amit tud, ez azonban egy kicsit felavuló Veszprém ellen már nem lesz elég.  

Tipp: A Telekom Veszprém nyer  

Vardar Szkopje-Pick Szeged, csütörtök 20:45 

Nem volt egyszerű ez a mérkőzés hazai pályán a Vardar ellen, a Szegednek főként a visszarendeződése nem működött, ebből pedig rengeteg gyorsindításos gólt szereztek, ezzel okozva gondot a csapatnak, s düht Mikler Rolandnak. Idegenben muszáj lesz jobban játszania a Szegednek, de erre képes is lehetnek Juan Carlos Pastorék.  

Tipp: A Pick Szeged nyer 

Kapcsolódó cikkek