Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Győr és a Vipers is megválthatja a jegyét a Final Fourra. 

Vipers Kristiansand-Rapid Bukarest, szombat 16:00

Elsőként a kétszeres címvédő norvég csapat kerülhet be a Final Fourba, erre pedig minden esélyük meg is van, hiszen idegenben hat góllal nyertek a már Kim Rasmussen által edzett román gárda ellen. A meccs ritmusa egyébként érdekes volt: a norvég együttes hamar nagy előnyre tett szert, majd próbált visszakapszkodni az ellenfél, a második félidőben volt is egy jó időszakuk, de ez nem volt elég ahhoz. hogy vállalható különbséggel zárják az odavágót. A két keret közötti különbség miatt pedig igazából nem is maradtak nyitott kérdések. 

A Vipers egyébként valódi sikertörténet: egy teljes újjáépítés után is tudták tartani a színvonalat, és most is minden esélyük megvan a BL-győzelemre, a Final Fourba jutások pedig gyakorlatilag biztos. Szegény Kim Rasmussennek pedig könnyen lehet, hogy megint nem hosszú távra kell terveznie. 

Győri Audi ETO-Odense, szombat 18:00

Biztos vagyok benne, hogy sokan megijedtek a Győr odavágóján, hiszen már 6 góllal is vezetett az ellenfél, ám lehetett bízni abban, hogy elfogy majd a dán csapat, hiszen Rej és Höjlund hiányában belül voltak gondjaik rotációval. A győzelemhez végül elsősorban az kellett, hogy a Győr remekül felkészült az ellenfél létszámfölényes játékából, így hiába jöttek rendre a gólok, a magyar csapat egyből tudott válaszolni még üres kapunál, az Odense pedig az utolsó 10 percben ennek tetejében rengeteg technikai hibát is elkövetett. Bár a Győr nincs igazából jó formában, itt is el kell mondani, hogy a két csapat között van akkora különbség, aminek ki kell jönnie, de olyan játékelemek is bőséggel akadnak, amelyben egyértelműen javulnia kell a magyar csapatnak (kapusteljesítmény, szélsőjáték). 

Kapcsolódó cikkek