Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Magdeburg és a Wisla Plock is újoncnak számítana a kölni csúcseseményen. 

Wisla Plock-Magdeburg, szerda 18:45

A Magdeburg úgy juthatna a Final Fourba – és nyilván ezzel arra is meglenne az esélyük, hogy magát a sorozatát is megnyerjék -, hogy a Bundesligában könnyen lemaradhatnak akár a BL-indulásról is, bár azért jelenleg egyáltalán nem rossz a pozíciójuk. A német együttes többségében remekül játszott ebben a szezonban, talán nincs még egy olyan csapat, amely ennyire tudatosan alkalmazná a 7-6 elleni játékot és a lerohanást. Ebben a párharcban is ők lesznek az esélyesek, hiszen a Plock – bár csodával határos módon jutott tovább az első körben – nem rendelkezik megfelelő kerettel ehhez a szinthez. 

Kiel-Paris-SG, szerda 20:45

Ismét remek párosítás jött össze a negyeddöntőben, a két csapat tavaly is összefutott, ennek eredménye pedig egy végletekig kiélezett párharcot hozott, erre pedig minden esély meg is van. Egyik csapat sem játszott stabilan jól a csoportkör során, de a jó pozíció elérése egyik esetben sem volt kérdéses. Minden bizonnyal a tavalyihoz hasonlóan most is a németek az esélyesek, de mindenképpen nagy blama lenne, ha a Paris-SG zsinórban kétszer maradna le a négyes döntőről. 

Telekom Veszprém-Kielce, csütörtök 18:45

Magyar szempontból természetesen a legizgalmasabb és sok szempontból a legpikánsabb párharc, hiszen nem sokkal ezelőtt még az sem tűnt elképzelhetetlennek, hogy a fél Kielce Magyarországon, a Veszprém legnagyobb riválisánál fog játszani. Ehhez képest Szegeden végül átmeneti szezonra kell készülni, a Kielce pedig egy új szponzornak köszönhetően megmenekült. Ez lesz a legklasszikusabb 50-50-es párharc, előzetesen nehéz megtippelni, mire lehet számítani. Az alapjátéka és a kerete jobbnak tűnik a Kielcének, de a Veszprém nyugodtabban készülhetett és talán jelenleg stabilabb. 

GOG-Barcelona, csütörtök 20:45

A Barca ebben a szezonban is toronymagas esélyes (könnyen lehet, hogy ez nem mindig lesz így, hiszen a futballcsapat pénzügyi manőverei miatt az egész klubnak spórolnia kell), továbbra is remek szakmai munka folyik a katalán városban, jelenleg is ők rendeznek a legjobb kerettel. A GOG ellen azonban senki sem mehet biztosra: jól szervezett, tehetséges együttesről van szó, amely tud olyan tempót diktálni, ami még a legnagyobbak dolgát is megnehezítheti. 

Kapcsolódó cikkek