Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nagyon örültünk annak, hogy három magyar csapat főtáblára jutott a második szintű Európa-kupában, de az már nem néz ki annyira jól, hogy három vereséggel rajtoltak a gárdák. 

Fejér-B.Á.L. Veszprém-Kadetten Schaffhausen, kedd 17:00

Továbbra is úgy gondolom, hogy a kisebb veszprémi csapattól bármilyen pontszerzés óriási meglepetés lenne, múlt héten nem is sikerült, elég komoly pofonba szaladtak bele a Göppingen ellen, pedig ameddig lehetett, ott is tartották magukat. Most Császár Gábor egykori csapatával kell felvenni a versenyt, akik egyébként szintén vereséggel rajtoltak, de azért mutatja a két csapat közötti különbséget, hogy a svájci együttes a jó erőkből álló Montpellier ellen szenvedtek mindössze két gólos vereséget. A svájci együttesben érdemes lesz figyelni a két jó ismerősünkre is: Joan Canellas éveket töltött Szegeden, míg Bartók Donát válogatott játékos volt, és minden bizonnyal szeretne is visszakerülni a nemzeti csapatba. 

Ferencváros-Ystads, kedd 18:45

Szoros a verseny, de talán a Fradi szereplése volt a legkínosabb az első fordulóban, nehéz magyarázni a félamatőr izlandi csapat ellen kapott 43 gólt. Ennek ellenére továbbra is tartom, hogy Pásztor Istvánék harcban lehetnek a továbbjutásért, de ehhez hazai pályán kötelező verni az Ystads-t. A svédek az Aix ellen szenvedtek 33-29-es vereséget az első körben, a svéd bajnokságban is csak az ötödik helyen állnak, épp ezért innen már nem lesz hova hátrálnia a magyar csapatnak. 

Nexe-Balatonfüred, kedd 20:45

A Füred első meccse sem nézett ki jól, a Granollers tükörsimán nyert György Lászlóék ellen idegenben, így a horvátországi kirándulást sem várhatják nyugodtan, magyar bajnoki bronzérmesként – még meggyengyülve is – kínos lenne két vereséggel kezdeni. A Nexe a Skjern ellen nyert fontos meccset idegenben az első körben, a horvát bajnokságot pedig természetesen vezetik. Igazi balkáni csapat, horvát maggal, néhány szerb és montenegrói légióssal, ez a hazai meccs ajándék lesz nekik. 

Kapcsolódó cikkek