Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A magyar csapat katartikus módon jutott tovább – de van esély egy újabb sikerre?

Ferencváros-Montpellier, kedd 20:45

Érdekes anomália a Ferencváros férfi csapata ebben a szezonban. Persze ezt egyáltalán nem rossz értelemben mondom, sőt, a zöld-fehér gárda az egyik legszimpatikusabb alakulat az aktuális idényben. Mégis nagyon érdekes, milyen evolúción ment keresztül Pásztor István együttese. A magyar tréner az első pillanatban egyértelműen modern játékot szeretett volna játszani – sok indulásgól, magas tempó, viszont sok kapott találat is. Ebből pedig minden bizonnyal azt a következtetést vonta le az edző, hogy ne akarjon Magdeburg lenni, ha ahhoz nincs meg a kerete. Ennélfogva a Ferencváros érezhetően visszavett a tempóból, így pedig konszolidálódott a játék. Így a Fradi nem lő annyi gólt, de a védekezés jelentősen feljavult, olyannyira, hogy a legutóbbi válogatott keret kihirdetésekor jogosan hiányolhattunk néhány zöld-fehér játékost. 

A Fradi európai szereplése végső soron sikeresnek tekinthető. A csoportból tovább tudott jutni a magyar együttes, még akkor is, ha az utolsó, Flensburg elleni meccs körülményei érdekesek is voltak. Az mindenesetre biztos, hogy a küzdés jeles, és ez eredményre vezethet a Montpellier ellen. 

Persze a párharc esélyese továbbra is a francia csapat, hiszen jelenleg vezetik hazájuk bajnokságukat. Igen, még a BL-sztárcsapat Nantes és Paris-SG ellen is. A fővárosi csapatot 2022 végén győzték le egy góllal, előnyük jelenleg kettő pont a tabella élén. Az EL-ben holtversenyben végeztek a Göpppingennel, de az utolsó fordulós eredmény már nem számított. 

A Ferencvárosnak minden bizonnyal jót tesz majd a hazai kezdés. Egy esetleges kevésgólos győzelem is sokat számítana, de abban azért mindenképpen reménykedhetünk, hogy nem dől majd el a párharc az első meccs után.  

Kapcsolódó cikkek