Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Eléggé jó lett volna annak idején ilyen állapotában látni a magyar kispad előtt rohangászni, üvöltözni, tobzódni, fröcskölni Talent Dujsebajevet, mint ahogyan szombaton tette klubcsapata, a Kielce mellett a Telekom Veszprémmel szemben! Férfi kézilabda Final Four, Köln, elődöntő. A jelenleg a lengyel csapat mellett toporzékoló, játékosai hibáját azonnal megtorló kirgiz edződémon amikor a magyar nemzeti csapat élén állt, fele ennyire sem élt! Érkezésekor akkora nagy gondolatok ébredtek a honi fejekben, majdnem világbajnoki címet látott a nép, miért is ne, hiszen nemzetközileg elismert óriási mágust sikerült a szövetségi kapitányi posztra kapacitálni. Kiderült, nagy műhó semmiért!

Dujsebajev bukott, izgalmas és feszes helyzetben csak halkan kummogott a cserék előtt, semmi óriás lángolás, elébb a vereség után tiszteletre méltó beismerés, aztán tagadás, később csak a kavarás, mások hibáztatása!

Dujsebajev a Veszprém meccs előtt bemondta, a magyar csapat a világon a harmadik legjobb! Aha, Talent, hát ezt hogyan? Ezt most pontosan ki kérdezte? Esetleg lehetett ez egy jól megtervezett mentális zavarkeltés, fölösleges hangulatkeltés, vagy csak egyszerűen így látta a fejes, nyilván nem lenézésből! Ha pedig azért, menjen a fenébe!

Tessék nézni, mégsem a kirgizé az igazság! A Veszprém nem a harmadik legjobb, a negyedik! A Kielce elleni elődöntő meccsen kiderült mi a Telekom Veszprém gyenge pontja! Krízis esetén nincs vezére a csapatnak! Már a Szeged elleni bajnokin is látszott, ezek a túlfizetett zsoldosok döntő pillanatban leolvadnak, hasztalanok, ugyan szomorúan-szépen nyilatkozók, a pályán viszont cserbenhagyók! A Kielce csapatában – pokoli érzés ezt leírnom – a gyerek, Alex Dujsebajev csatában példát mutató hőssé vált! Ha kellett okosan terelt, ha úgy adódott az utolsó pillanatban egy ravasz lövéssel kivégezte a botrányosan rossz napot kifogó Corralest.

Eddig azt tartották, csak a Szeged béna hétméteres dobásban, hiszen a bajnoki első meccsén, pont Szegeden a Pickesek annyi hetes kihagytak, akár már Galaktika bajnokságot is nyerhettek. Kölnben kiderült, a Veszprémnél nemhogy a csapatjáték, de a hetesdobás is döcög! Így pedig örök vesztesnek lehet elkönyvelni a Veszprémet!

Ezzel élni maga a pokol…

Kapcsolódó cikkek