Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Majdnem Vladan Matics hatósugarú bombát dobott le Nycke Groot a magyar köznépre. Mostanra derült ki, hogy a Győri Audi ETO holland játékosa makacsul beleállt a távozásába, bárki és bármit kínálhatott neki, az nem jó, elmegy a sztárcsapattól, pont elege van az egészből. A közvélemény persze úgy tudja, Győrben annyira baba minden, hogy onnan el nem megy soha senki, oda viszont mindenki, az első hívó szóra…

Ehhez képest egy eléggé elkeseredett hangú nyilatkozatott tett Bartha Csaba, a klub elnöke. Cseppet sem tagadta, hogy mélységesen csalódott, pedig már majdnem a Kisvárda szintjére ugrottak Groot marasztalása ügyében. Ott állítólag egy tiszta lapot tettek a világ egyik, ha nem a legjobb balkezes kézilabdázónője, Alexandra Lacrabere elé, hogy írjon rá egy akkora összeget, amit ő kielégítőnek érez, aztán jöjjön! A francia menő Szabolcsba nem ment, a holland sportolónő meg visszamondta a nagy szerződést.

Olyan furcsa ez az egész. Ha mondjuk Groot egyedül hozza meg a kilépését, és nincs előtte Yvette Broch hasonló erejű felmondása, akkor esetleg kevesebb a hatóanyag a sztoriban. Így azonban, hogy az egyik holland után nem marad már a másik sem, sőt, ha még belevesszük Heidi Löke váratlan húzását, akkor ez minimum érdekes.

Ki az az ember, aki ellöki magától az álmok megvalósulásának hatalmas lehetőségét? Erre kontraként pont nagyon jó eset Pintea érkezése. A román beállós nem győzi elégszer kimondani, mennyire hálás, hogy Győrben labdázhat. Ez mondjuk látszik is az arcán ahányszor gólt dob, a boldogsága leírhatatlan!

Nehezen emészthető Groot sztorija, azért nem egy chilei ércbánya az Audi ETO, ennél sokkal cudarabb helyen is sportolnak, ám más nem marad, csak a megértés. Viszont ott pörög a levegőben, hogy mi lehet az igazi eredő? A többiek mit szólnak ehhez? Hogyan tovább, hiszen a sérelem ott marad a hétköznapokon. Igaz, erre jön majd a „Groot és a csapat van annyira profi” magyarázat, amivel szépen lehet kezelni a következőket.

Fogadjunk, hogy senki sem találja el Nycke Groot távozásának igazi okát!

Kapcsolódó cikkek